FOX TV'den sürpriz karar! Kanal yönetimi o dizinin fişini çekti! O tarihten sonra yeniden yayınlanacak!

FOX TV'den sürpriz karar! Kanal yönetimi o dizinin fişini çekti! O tarihten sonra yeniden yayınlanacak!

Geçtiğimiz aylarda 'Bir Peri Masalı', 'Darmaduman' ve 'Tozluyaka'nın fişini çeken FOX TV, bir dizinin daha fişini çekti. Kanal yönetimi o dizinin hayatına son verdi.

Geçtiğimiz aylarda Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ve Nazan Kesal'ın başrol oynadığı 'Bir Peri Masalı', Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Nur Fettahoğlu'nun başrol oynadığı 'Darmaduman' ve Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören'in başrol oynadığı 'Tozluyaka'nın fişini çeken FOX TV, bir dizinin daha fişini çekti.

FOX TV'deki dizi kıyımı devam ediyor. Son olarak 'Tozluyaka'nın yayın hayatına son veren FOX TV, biri diziyi daha ekrandan kaldırma kararı aldı.

YAZ AYLARINDA EKRANLARA GERİ DÖNECEK

Kanal yönetimi, senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Volkan Keskin'in oturduğu, başrolde ise İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan ve Elif Kurtaran'ın rol aldığı 'Taçsız Prenses' adlı diziyi yayından kaldırma kararı aldı.

Taçsız Prenses' dizisinin konusu nedir, oyuncuları kim? 'Taçsız Prenses' dizisi ne zaman başlıyor?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 1994 yapımı Japon dizisi olan 'Without Family'den uyarlanan, 10 Ocak'ta yayın hayatına başlayan ve son dönemde reyting kaybı yaşayan 'Taçsız Prenses' önümüzdeki hafta ekrana gelecek 10. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Ancak, Volkan Keskin’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin sürpriz bir kararla yaz aylarında yeniden seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN