FOX'tan iddialı dizisi için ilginç karar: Final yok ara veriyoruz

FOX'tan iddialı dizisi için ilginç karar: Final yok ara veriyoruz

Yeni sezonun dikkat çeken dizilerinden 'Taçsız Prenses' için, kanalı FOX'tan ilginç bir karar geldi. Alınan karara göre dizi, bir süre ekrandan kalkarak, yaz aylarında yeniden izleyicisiyle buluşacak.

FOX TV'nin iddialı başlayan dizisi 'Taçsız Prenses', salı akşamları seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu ve 'Duy Beni' dizisiyle tanınan Sümeyye Aydoğan yer alıyor. MF Yapım imzalı diziyle ilgili son olarak dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; son dönemde reyting kaybı yaşayan 'Taçsız Prenses' önümüzdeki hafta ekrana gelecek 10. bölümüyle yayınına ara verecek. Volkan Keskin’in yönetmenliğini üstlendiği dizi, yaz aylarında yeniden seyirciyle buluşacak.

1-012.jpg

Dizide İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan’a Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen eşlik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN