Galatasaray'ın şampiyonluk gecesine damga vuran düet! Simge Sağın ve Icardi yan yana geldi: Aman yenge görmesin!

Galatasaray'ın şampiyonluk gecesine damga vuran düet! Simge Sağın ve Icardi yan yana geldi: Aman yenge görmesin!

Güzel şarkıcı Simge Sağın Galatasaray’ın yıldız oyuncusu İcardı ile bütünleşen Aşkın Olayım şarkısını bakın kiminle söyledi.İşte detaylar…

"Aşkın Olayım" parçasını paylaşan Galatasaraylı futbolcu İcardi'nin şarkının sahibi Simge'yi takibe alması ortalığı karıştırmıştı. İcardi'nin bu yaptığı hareketten sonra Simge'nin yorum yapmaması dikkat çekmişti. Olanlar oldu aman yenge göremesin. Detaylar haberimizde….

banka

SİMGE SAĞIN İLE MAURO ICARDİ İLK KEZ YAN YANA! O ANLAR ORTALIĞI SALLADI! GÖZLER WANDA NARA’YI ARADI! “YENGE GÖRMESİN BUNU...”

Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı maçın ardından Nef Stadı'nda galibiyet kutlaması yaptı. Aleyna Tilki ,Kenan Doğulu gibi ünlülerin katıldığı kutlamaya güzel şarkıcı Simge Sağın'da  katıldı. 'Aşkın Olayım' şarkısıyla adından söz ettiren Simge Sağın ve Mauro Icardi'nin zafer galasında ilk kez karşılaştıkları o anların fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Yenge görmesin" ve "Wanda nerede?" yorumlarını yaptı. İşte an burada...

Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı maçın ardından Nef Stadı'nda galibiyet kutlaması yaptı.

Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından sahanın ortasına bir sahne kuruldu. Sarı-kırmızılı ekiplerin 2022-2023 sezonu golleri Barkovizyon'da görüntülendi. Neff stad standındaki ışık gösterisinin yanı sıra doğu tribününün perdesine de Galatasaray'ın simgesi olan aslan resmedildi.

Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk heyecanı için sevdikleri şarkıları paylaştı.

MAURO ICARDİ'DEN 'AŞKIN OLAYIM' PERFORMANSI

Galibiyet kutlamasında sarı kırmızılı futbolcular sahne alarak kendi şarkılarını seslendirdi. Mauro Icardi, Simge Sağın'ın eşlik ettiği "Aşkın Olayım" şarkısıyla sahne aldı.

Simge Sağın ile Mauro Icardi'nin beraber şarkı söylediği o kareler sosyal medyaya damga vurdu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Yenge görmesin bunu", "Wanda nerede?" gibi yorumlar yazdı.

Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı da Icardi’nin yüzük parmağındaki alyansa dikkat etti.

Diğer taraftan şampiyonluk kutlamalarında beraber şarkı söyleyen Güzel şarkıcı Simge ve Icardi'nin arasındaki boy farkı da herkes tarafından konuşulan en önemli konulardan oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları ise Simge'nin boyunu merak edip araştırmaya başladılar.

banka

SİMGE SAĞIN 1.58

banka

EBRU ŞAHİN 1.71

banka

BURAK ÖZÇİVİT 1.84

banka

FAHRİYE EVCEN 1.69

banka

EMİR BENDERLİOĞLU 1.89

banka

CEREN BENDERLİOĞLU 1.71

banka

FARAH ZEYNEP ABDULLAH 1.60

banka

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY 1.76

banka

BERK OKTAY 1.91

banka

HANDE ERÇEL 1.75

banka

KEREM BURSİN 1.79

banka

DEMET ÖZDEMİR 1.70

banka

MAURO İCARDİ 1.81

banka

HİLAL ATINBİLEK 1.75

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN