Gelen zamlar ünlü ismi isyan ettirdi... Ece Erkin doğal gaz faturasını görünce hayatının şokunu yaşadı! 'Ya hayırdır'

Gelen zamlar ünlü ismi isyan ettirdi... Ece Erkin doğal gaz faturasını görünce hayatının şokunu yaşadı! 'Ya hayırdır'

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda kaybeden Ece Erken, zor günleri geride bırakmaya çalışıyor. Oğlu ile ilgilenmeye onla zaman geçirmeye başlayan ünlü isim, gelen zamlar sonrası isyan etti. Doğal gaz futrasını gören Ece Erkin çıldırdı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erkin, açtı ağzını yumdu gözünü. Bakın Ece Erkin ne demiş?

Son dönemde geçirdiği olaylarla zor günler geçiren Ece Erken, sessiz bir hayat sürdürmeyi tercih etti. Oğluyla birlikte zaman geçiren Erken, gelen doğal gaz faturasını görünce çıldırdı. Gelen zamlar sonrası fiyatlar uçtu, ünlü sunucu hayatının şokunu yaşadı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ece Erken açtı ağzını yumdu gözünü. İşte detaylar...

GELEN DOĞAL GAZ FATURASI İLE HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Gelen zamlar herkesin gündeminde. Özellikle havaların soğumasıyla birlikte ısınmak için doğal gazlar açıldı ancak gelen zamlar el yakıyor. Evine gelen doğal gaz faturasını gören Ece Erken, şoka girdi. Öyle bir fiyat geldi ki ünlü sunucu çıldırdı.

fgggf-1.jpg

REDDİ MİRAS ETMİŞTİ

Avukat eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun ölümü ile zor günler geçiren Ece Erken, reddi miras yaparak gündem olmuştu. Oğlu için bakıcı arayan ancak bulamayan ünlü sunucu 10 bin TL'yi gözden çıkarmış ve sitem etmişti. En son olarak Ece Erken gelen doğal gaz faturası ile isyan etti.

"YA HAYIRDIR!"

Ece Erken 3 bin 232 TL'lik faturayı görünce şoke oldu ve paylaşım yaparak "Ya hayırdı benim evim bir daire sadece bir daire gelen fatura 3232 TL pes!" dedi.

b5665.jpg

ECE ERKEN KİMDİR?

Ece Erken 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu'da dünyaya geldi. Baba tarafı Samsunlu olan Ece Erken, babası subay olduğu için çocukluğu boyunca Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşamak durumunda kaldı. Liseyi Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Ece Erken'in televizyon ekranlarıyla ilişkisi çok küçük yaşlarda başladı.

hghghg-6.jpg

Sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyon'da başlayan Ece Erken daha sonra Ankara'da Radyo Vizyon'da ve Radyo Genç'te çalıştı. Ardından İstanbul'a geldi ve Kral TV'de işe başladı. Kral TV'den sonra Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalıştı. Televizyonculukta işe ilk Star TV'de başladı. Daha sonra Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalıştı. Ayrıca 4 yıl Show TV'de program yaptı. 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynadı. 2002 yılında Aşk ve Gurur dizisinde rol aldı. 2003'te Lise Defteri adlı dizide Nil rolünde oynadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN