Gelincik tarlasından paylaşım yapan Gülben Ergen'e beklenmedik tepki

Gelincik tarlasından paylaşım yapan Gülben Ergen'e beklenmedik tepki

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in gelincik tarlasından yaptığı paylaşıma tarla sahibinden tepki geldi. "Depremi unutmayın" mesajı vermek amacıyla bir gelincik tarlasına girerek video çeken Ergen'in paylaşımını gören tarla sahibi "Tarlama kimsenin girmesini istemiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Depremin vurduğu Hatay Kırıkhan'a giden Gülben Ergen bölgede gördüğü bir tarlaya girerek takipçilerine "Depremi unutmayın" mesajı vermişti. Ergen'in gelinciklerle dolu görselliğinden etkilenerek paylaşımında kullandığı tarlanın sahibi ise bu durumdan hiç hoşlanmadı. Kendisi de bir video yayınlayan tarla sahibi "Tarlama kimsenin girmesini istemiyorum" dedi.

'GELİNCİK TARLASINDAN SESLENİYORUM'

Hatay Kırıkhan'a giderek depremzedeleri ziyaret eden ve sonrasında sosyal medya hesabından gelinciklerin açtığı bir tarlaya girerek video paylaşan Gülben Ergen, takipçilerine "Hatay/Kırıkhan'da bir gelincik tarlasından sesleniyorum. Bayramı bu topraklarda geçirdiğim için mutluyum. Burada herkesin umudu ve yaşama sevincini yenilemeye ihtiyacı var. Yaralar sarılmaya devam ediyor" demişti.


SAHİBİ TEPKİ GÖSTERDİ

Ergen'in videosunu izleyen tarla sahibi ise duruma bir video çekerek tepki gösterdi. Ergen'in kendisinden izin almadığının altını çizen tarla sahibi "Tarla gelincik tarlası değil, tarlama kimsenin girmesini istemiyorum. Gülben Ergen bir şey paylaşmış ama burası ekin tarlası gelincik tarlası değil" diyerek tepkisini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN