Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin çıldırtan güzeli Songül estetik mağduru çıktı! Görenlerin aklı durdu "Estetik de yaramamış"

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin çıldırtan güzeli Songül estetik mağduru çıktı! Görenlerin aklı durdu "Estetik de yaramamış"

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterine hayat veren Devrim Özkan'ın eski halini gören gözlerine inanamadı. Yüzünde bir kaç dokunuş yaptığı gözlerden kaçmayan güzel oyuncunun eski hali beğeni rekoru kırdı. Görenler "Keşke eskisi gibi kalsaydın" yorumları yaptı. Bakın Devrim Özkan eskiden ne haldeymiş?

Son dönemlerin konuşulan kadın oyunculardan Devrim Özkan, güzelliği ile büyük beğeni toplarken, Özkan'a ait eski fotoğraflar gün yüzüne çıktı. Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterini canlandıran Özkan'ın eski hali yorum yağmuruna tutuldu. Güzel oyuncun eski görüntüsü daha çok beğenildi.

bitmesini-istemeyeceginiz-bir-dizi-devrim-ozkan-hayranlari-toplanin-cok-guzel-bir-dizi-basliyor.jpg

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SONGÜL'Ü SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

24 yaşındaki Devrim Özkan'a ait eski görüntüler sosyal meydanın diline düştü. Aslen Muğlalı olan başarılı oyuncu güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

bitmesini-istemeyeceginiz-bir-dizi-devrim-ozkan-hayranlari-toplanin-cok-guzel-bir-dizi-basliyor-62b94e1c97efb.jpg

Son dönemlerin başarılı kadın oyuncuları arasında adını yazdıran Özkan'ın yıllar içindeki değişimi herkesi şaşırttı.

devrim.jpg

Oyuncunun yıllar içerisinde bir kaç estetik operasyon geçirdiği gözlerden kaçmadı.

devrim-ozkan-1-819x1024.jpg

ESTETİKSİZ HALLERİ ÇOK BEĞENİLDİ

Ramo, Vuslat, Vatanım Sensin gibi dizilerde de oynayan Devrim Özkan, şu an Show TV'ni en çok izlenen dizilerinden Gelsin Hayat Bildiği Gibi Gelsin dizisinde başrol oynuyor.

galeri-devrim-ozkan-2.jpg

Songül karakteri ile hafızalara kazınan güzel oyuncunun estetiksiz görüntüleri sosyal medyaya düştü.

whatsapp-image-2022-09-27-at-14-51-43.jpeg

O fotoğrafları görenler "Keşke eskisi gibi kalsaydı" Eskiden daha güzelmiş "Estetik yaramamış" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN