Geniş Aile'nin Zekai’si Bora Akkuş’un yüzünde güller açıyor! Sadece 1 ay önce evlenmişlerdi…

Geniş Aile'nin Zekai’si Bora Akkuş’un yüzünde güller açıyor! Sadece 1 ay önce evlenmişlerdi…

Geçtiğimiz aylarda Paris'te nikah masasına oturan Bora Akkuş ve Oben Alkan'dan müjdeli haber geldi. İşte ünlü oyuncudan gelen müjdeli haber…

Yağmur Zamanı, Geniş Aile, Bebek İşi, Aslan Ailem, Kurşun, Tutunamayanlar ve Yeşilçam gibi birçok farklı projede yer alan 32 yaşındaki yetenekli oyuncu Bora Akkuş, geçtiğimiz aylarda Oben Alkan ile hayatını birleştirdi. Oben Alkan ve Bora Akkuş'tan sevindiren açıklama geldi. İşte ünlü oyuncudan gelen müjdeli haber…

MÜJDEYİ VERDİLER

Geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız Milano'da evlenen genç çift hayranlarını sevindiren o açıklamayı yaptı. 16 haftalık hamile olduğunu açıklayan Oben Alkan, yaptığı paylaşım ile takipçilerini sevindirdi.

oben-alkan-mujde.jpg

Bebeğinin ayağını göründü ultrason fotoğrafını paylaşan ünlü fenomen fotoğrafın altına, “Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan 5 küçük barnakcık” notunu düştü.
Alkan'dan peş peşe fotoğraf gelirken ünlü isimlerden de yorum gecikmedi. Oben Alkan'ın paylaşımı doğrultusunda ünlü oyuncu Hazal Kaya, Nilperi Şahinkaya ve Nursel Köse iyi dileklerini iletti.

oben-alkan-hamile.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN