Gıdınızdan Kurtulmak İster Misiniz? O Zaman Bu Yöntemleri Mutlaka Deneyin!

Gıdınızdan Kurtulmak İster Misiniz? O Zaman Bu Yöntemleri Mutlaka Deneyin!

Gıdınız yüzünden çift çeneniz olduğunumu düşünüyorsunuz? Bu egzersizler gıdınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak! Kolayca gıdıdan kurtulmanızı sağlayacak o egzersizleri öğrenmek için okumaya devam edin.

Birçok insan gıdıyı çekici olmayan bir şey olarak düşünür. Hepimiz mümkün olduğunca az kırışıklı bir yüz isteriz ve aynı zamanda sağlıklı ve ince görünmesini isteriz. Ama gıdının kaybolduğundan nasıl emin olabilirsin? Yapması zor bir şey gibi görünebilir, ancak bu egzersizleri her gün birkaç kez yaparsanız, çene hattınız çok daha sıkı görünecektir.

haberici2.jpeg

TELEVİZYON İZLERKEN

Uzun bir çalışma gününden sonra kanepede oturup televizyon izlemeyi sever misiniz? Bunu tamamen anladık, biz de öyle. Yine de zamanın faydalı olduğundan emin olmanın kolay bir yolu var. En sevdiğiniz programı izlerken gıdıyı yok etmek için çalışabilirsiniz. Yumruklarınızı çenenizin altına yerleştirin ve dairesel ve masaj hareketleri yapın. Bunu yaparak kan akışını hızlandırırsınız ve gıdıyı yavaş yavaş azaltırsınız.

REKLAM ARALARI SIRASINDA

Televizyon seyrederken ve reklam araları zamanı geldiğinde, dizinizin yeniden başlamasını beklemek yerine çene egzersizleri yapabilirsiniz. Kanepenize düz bir şekilde uzanın ve başınızın kenardan sarkmasına izin verin (koltuğunuz buna izin vermiyorsa, bu egzersizleri yatağınızda yapabilirsiniz). Şimdi başınızı göğsünüze doğru çekin. Birkaç saniye orada tutun ve sonra tekrar kenardan asmak için başınızı yavaşça geriye doğru hareket ettirin. Bunu beş kez tekrarlayın. Bu egzersiz sizin için biraz fazla ağırsa, biraz daha destek için elinizi boynunuzun arkasına da koyabilirsiniz.

haberici-002.jpg

DAHA FAZLA EGZERSİZ

Çene kaldırma: Çene kaldırma egzersizinide deneyebilirsiniz. Bu egzersiz için çenenizi tavana bakacak şekilde tutun. Birkaç saniye sonra boynunuzdaki kasların gerilmeye başladığını fark etmelisiniz. Yaklaşık 10 saniye bu pozisyonda kalın ve ardından başınızı dikkatlice normal pozisyonuna geri getirin. Bunu birkaç kez tekrarlayın.

Öpücük egzersizi: Bu, çok fazla zaman almayan başka bir egzersizdir. Tıpkı önceki egzersizde olduğu gibi, çenenizi tavana çevirirsiniz ama şimdi o pozisyondayken “öpüşme” hareketleri yaparsınız. Bunu 10 ila 20 kez tekrarlayın. Bu yöntemler sayesinde gıdınız zamanla ortadan kaybolacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN