Gittiği mekan kurşunlanan Teoman: Korumaya gerek yok

Gittiği mekan kurşunlanan Teoman: Korumaya gerek yok

Bebek'te bir gece kulübünün kurşunlandığı sırada içeride olup tehlike atlatan Teoman, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü şarkıcı, olayla ilgili "Olayı duydum ve terk ettim orayı. Pek gerek yok koruma tutmaya" şeklinde konuştu.

Ünlü rock sanatçısı Teoman, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Şu sıralar pandemi nedeniyle gelirlerinin düştüğünü söyleyen şarkıcı, "Konserler devam ediyor, yoğun çalışıyoruz. Düştü işler tabii gelirler de düştü, ekonomik anlamda herkesin zorlandığı bir dönem" diye konuştu.

'KORUMAYA GEREK YOK'

Milliyet'te yer alan habere göre; Teoman, geçtiğimiz hafta kendisinin de içeride eğlendiği sırada Bebek'teki gece kulübünün kurşunlanması olayı ile ilgili olarak ise şimdilik koruma tutmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Şarkıcı, konuyla ilgili "Dışarıda olmuş olaylar, benimle ilgisi yok aslında. Olayı duydum ve terk ettim orayı. Çok seyrek çıkıyorum zaten dışarıya geceleri. O yüzden pek gerek yok koruma tutmaya" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN