Gökyüzünde kozmik savaşlar başlamadan önce son çıkıştasınız! O burçlar için karar verme zamanı...

Gökyüzünde kozmik savaşlar başlamadan önce son çıkıştasınız! O burçlar için karar verme zamanı...

Eylül, ayının son salı gününde sonbaharda son kere dans edip kışa yaklaşırken, hayat dünya çapında çok zorlu hale gelecek. Büyük inişler ve çıkışlar bekleyin. Bu yüzden, gökyüzünde kozmik savaşlar başlamadan ve neredeyse 2023 baharına kadar sürmeden önce günü yakalamak, işleri şimdi bağlamaya çalışmak ve para biriktirmek en iyisidir.

27 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, hayatınıza ekstra motivasyon getiriyor, ancak bu, öncelikleriniz biraz farklı olduğu için boşa gidebilir.

Aslında bu günlerde rahatlamak istiyorsunuz. Partneriniz başlangıçta sizinle aynı noktada olmayabilir, ancak sizi iyi bir ruh hali içinde ve mutlu gördüklerinde, muhtemelen size uyacaklardır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu, yaşam tarzı ve görünüm değişiklikleri için harika bir gün, bu nedenle aklınızda bu tür bir değişiklik varsa cesur davranın.

Öte yandan, kendinizi çok sosyal hissetmeyebilir ve insanlarla iletişim kurmamayı tercih ettiğiniz için herhangi bir şey yapmaktan kaçınabilirsiniz. Şu anda bir pazarlık halindeyseniz avantajlı bir konumda olabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mevcut eğilim sizi ön plana çıkarıyor ve bir seçim yapmanız gerekebilir, belki de bundan kaynaklanan bazı sorumluluklarla ilgili bir seçim.

Daha fazla özgürlüğe sahip olmak isteseniz de, özellikle ilişkinizde, partnerinizi rahatsız etmeden bunu mümkün kılamazsınız.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, hayatınızda daha fazla istikrarı körüklüyor, ancak bu size böyle gelmeyebilir çünkü özellikle bu salı günü işle çok meşgul olma eğilimindesiniz.

Ayrıca kendi kendinizeyken daha rahat hissedeceksiniz ve görünüşünüze ve başkalarının sizi nasıl algıladığına bağlı olarak daha az hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu salı yeni sorumluluklar almanız gerekebilir ve onları kabul etmeme veya erteleme gibi bir seçeneğiniz olmayacak.

Ayrıca, insanların size ve kapasitenize güvendiğini bilerek rahat hissedeceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Büyük olasılıkla bir arkadaşınız tarafından bazı kişisel sınırlarınız zorlanıyor ve bu konuda pek rahat hissetmiyorsunuz.

Öte yandan, bu arkadaşınızın sizi daha az düşünmesini istemiyorsunuz, bu yüzden arada kalacaksınız. Ayrıca bu konuyu yakınınızla tartışırken kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İstisnai olayların olmadığı istikrarlı bir gün sizi bekliyor.

Dikkat etmeniz gereken tek şey sağlığınız. Son birkaç gündür dinlenmeniz gerektiği gerçeğinden sürekli kaçıyor olabilirsiniz ve doğru olanı yaptığınızı düşünseniz de yorgunluk sizi yıkmak üzere.

burc.jpg

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Belki de şu anda ilgi duyduğunuz kişiye ille de âşık olmadığınızı ve onu ideal biri olarak algıladığınızı kabul etmeniz gerekecek.

Bu kabullenme bugün için büyük bir keşif olacak ve sadece sizi düşündürmekle kalmayacak, aynı zamanda bu kişiyle olan bazı planlarınızı ertelemenize neden olacak.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

İş yerinde rahat bir gün, yani özel hayatınız hakkında düşünmek için daha fazla zaman harcayabileceksiniz. Ona yakınlık göstermek için can atıyorsunuz ve partnerinize sevgi gösteriyorsunuz.

Onun için bir sürpriz hazırlayın ya da sadece kendiniz olun. Duygularınız ve onunla nasıl vakit geçirmek istediğiniz konusunda açık olun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Kesinlikle yıldızlar partnerinizle harika zaman geçirmenizi kolaylaştıracak.

Bekar Oğlaklar, çok hoşlandıkları biriyle buluştuklarında duygusal bir maceraya atılabilirler. O kişiyi fazla söze gerek kalmadan anlayacak ve onunla daha fazla zaman geçirmek isteyeceklerdir.

burcunuz.jpg

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu salı, belki de finansal nitelikte yeni mükafatlar sizi bulabilir, beklediğinizden daha büyük olabilirler.

Bu sizi biraz zor duruma sokabilir ve aynı zamanda kendinizi üç kağıtçı gibi hissetmenize neden olabilir, ancak muhtemelen her övgüyü hak ediyorsunuz. Rahatlamak ve hayatınızın neresinde olursanız olun keyfini çıkarmak için güzel bir gün.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu salı çok sıkı çalışıyor olsanız da iş arkadaşlarınızla uyumlu olmayabilirsiniz, bu nedenle birinin sizi biraz desteklemesine ihtiyaç duyacaksınız.

Neyse ki, ortaya konan fikri anında yakalayacaksınız. Öğleden sonra, arkadaşlardan gelen iyi haberler sizi kutlamaya çağıracak, belki de bazı seyahat fikirleri de söz konusu olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN