Türkiye'de en sevilmeyen burçlar! Onlarla yaşamak barut fıçısında oturmak gibi

Türkiye'de en sevilmeyen burçlar! Onlarla yaşamak barut fıçısında oturmak gibi

İnsanların olumlu yönleri kadar olumsuz yönleri de vardır. Bazılarının olumsuz yönleri o kadar keskindir ki asla çekilmezdirler. İşte Türkiye'de öfkesinden korkulan burçlar...

KOÇ BURÇLARI ORTALIĞI YIKIP YAKABİLİR

Siz bir aksiyon insanısınız ve duygularınızla baş etmeniz zor. En iyi günlerde, coşkunuz bulaşıcıdır, ancak bir şey sizi kızdırırsa, etrafınızdakiler saklansa iyi olur. Duymak ne kadar tatsız olursa olsun, aklınıza gelen ilk şeyi söyleyeceksiniz.

Öfkeli hattınız sırasında duvara yumruk atmak veya kollarınızı sallamak gibi buharı atmak için bir şeyler yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Öfkeniz kısa ömürlü olabilir, ancak kısa patlamaları yıkıcı ve hatta özellikle saldırganlığınızın hedefi olanlar için biraz korkutucu.

aksi-insan.jpg

AKREP BURÇLARININ İNTİKAMI EFSANEDİR

Akrep'in gazabının efsanevi olmasına şaşmamalı. Doğası gereği, sen çok hassas, özverili ve gizemli bir insansın. Ve bu nitelikler olumlu duygularla ilgili olsa da, karakterinizin önemli bileşenleridir. Öfkenizi saklamakta iyisiniz, onu serbest bırakmak için mükemmel anı bekliyorsunuz. Sözlerini özenle seçiyorsun ama aynı zamanda onları yürekten incitmeye çalışıyorsun.

Biri seni incittiğinde hemen tepki vermiyorsun çünkü insanların tepkini beklemesini sağlamak için zamana ihtiyacın var. Düşüncelerinizi toplar toplamaz, sizi incittikleri kadar onları incitmek için de mümkün olan her şeyi söyleyecek ve yapacaksınız.

İNSANLAR BOĞA BURÇLARININ KARAKTERİNDEN NEFRET EDERLER

İnsanlar kötü karakterinize şaşırabilir ve tereddüt etmeyin - haklılar. Kural olarak, sakin ve rahat davranırsınız, ancak biri sabrınızı test etmeye veya sinirlerinizle oynamaya başladığında, daha önce varlığından bile şüphelenmediği bir yanınızı görür. Sabırlısın ama her şeyin bir sınırı var. Ve ulaşıldığında, sonuna kadar sağlam duracaksınız.

Kimsenin sizden böyle bir davranış beklemediği düşünülürse, bu, suçlularınızı durma noktasına getirecektir. Onlara söyleyeceğiniz her şeyi düşünerek günler, haftalar ve hatta aylar geçirdiniz.

Ve haklı ya da haksız olman umurunda değil çünkü kimsenin seni itip kakmasına ve kendini yetersiz hissettirmesine izin vermeyeceksin.

orkeli-insan.jpg

ASLAN BURÇLARI OLAY ÇIKARMAKTAN KORKMAZLAR

Bir nedenden dolayı Aslan burcunda doğdunuz - bir dizi olumlu ve olumsuz nitelik içeriyor. Oldukça gösterişli bir insansınız ve olay çıkarmaktan korkmuyorsunuz, ki bu öfkeniz söz konusu olduğunda pek iyi değil. Kendinize güveniyorsunuz, ancak biri sizi test ederse veya sizi küçük düşürmeye çalışırsa çabucak savunmaya geçersiniz.

Çok az insan sizi korkutabilir, ancak bu, biri sizi gölgede bırakmaya çalışırsa veya saygısızca davranırsa üzülmeyeceğiniz anlamına gelmez.

Drama için yaşadığınıza göre, mevcut durum hakkında birine duygularınızı ifade etmek istediğinizde kendinizi tutmuyorsunuz.

BAŞAK BURÇLARININ ÖFKESİNİ HAFİFE ALMAYIN

Doğası gereği oldukça çekingen bir insan olmanıza rağmen, insanlar öfkenizi hafife almamalıdır. Çoğunlukla hayata metodik yaklaşıyorsunuz ve beklentileriniz genellikle kendiniz ve başkaları için çok yüksek. Sizi kızdırması uzun sürmez ama bir insan boynunuza oturana kadar tüm öfkenizi onun üzerine dökmezsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN