Yaşlılıkta en çekilmez olan 3 burç...

Yaşlılıkta en çekilmez olan 3 burç...

Alışkanlıklarınızı değiştirmek ve bırakmak, yaşlı bir insan için kolay değildir. Bu nedenle, gençlikte zor karakter özelliklerine dikkat etmeye ve üzerinde çalışmaya değer. Zodyak işaretleri, bunu önce kimin yapması gerektiğini size söyleyecektir.

KOÇ BURÇLARININ YAŞLILARI İLE TARTIŞMANIZ İMKANSIZ

Bu inatçı insanlar gençliklerinde bile herkesin neyi, nasıl yapması gerektiğini çok iyi bilirler ve bunu ayrıntılarıyla anlatmayı unutmazlar. Yaşla birlikte , buna tartışmasız bir otorite eklenir, yaşam deneyimine atıfta bulunur, bu yüzden onlarla tartışmamak daha iyidir. Ancak, ağzınızı açmanıza bile izin vermezler.

BAŞAK BURÇLARININ MÜKEMMELİYETÇİLİĞİ HER YIL ARTIYOR

Mükemmeliyetçilikleri her yıl ivme kazanıyor, bu nedenle çevrenizdekilerin çorapların nerede olması gerektiği, bir havlu kancasının hangi yükseklikte çivilenmesi gerektiği ve günde ne kadar su kullanılması gerektiği konusundaki sonsuz düzenlemeleri dinlemek için büyük bir sabır biriktirmeleri gerekiyor.

huysuz-ihtiyar.jpg

KIRIŞIKLIKLARA KARŞI MÜCADELE EDEN TERAZİLERE KATLANMAK ÇOK ZOR

Yıllara meydan okumak ve ne kadar yıl geçse de genç olmak sadece Terazi ile ilgilidir. Özellikle yeni kırışıklıklara karşı hassas hale gelirler, bu nedenle konuşmaları daha çok eski güzellik hakkında inlemeye benzer. Bunu dinlemek imkansız, ama gerekli olacak - herkesin kendi modası var.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN