Evini seç ailenizi nasıl mutlu edeceğini öğren

Evini seç ailenizi nasıl mutlu edeceğini öğren

Ailenizin refahını nasıl sürdürebileceğinizi öğrenmek için sizi en çekici evi seçmeye davet ediyoruz. Bu test ile ailenizi nasıl mutlu edeceğinize dair yolları öğrenecek aile mutluluğunuza neyin engel olduğunu öğreneceksiniz.

1 NUMARALI EV: GÜNEŞİN SİZİ ISITMASINA İZİN VERİN

Evinizde çok az güneş ışığı var. Pencereleri yıkamak ve açık renkli perdeleri asmak, böylece ışığın içinden geçmesi gerekir. Ayrıca ampuller sıcak ışıkla seçilmelidir.

2 NUMARALI EV: SEVDİKLERİNİZİ ÜZMEYİN

Sevdiklerinizle kavga etmeye gerek yok. Aile üyelerinizle ilişkiler kurmanız gerekiyor. Bunu yapmazsanız, şu anda evinizde yaşayan kek onu terk edebilir ve korumayı bırakabilir.

ev-testi-1.jpg

3 NUMARALI EV: BİRAZ CANLANMAYA NE DERSİNİZ?

Evin parlak renkleri yoktur. Her şey çok basit ve gri, ancak bunun değiştirilmesi gerekiyor. Renkli yastıklar, heykelcikler veya güzel tablolar satın almayı deneyin. Böyle bir güncelleme hayatınıza ve evinize taze enerji getirecektir .

4 NUMARALI EV: YEŞİL SİZE İYİ GELECEK

Yeşil veya çiçekli bitkiler eklemeniz gerekir. Satın aldıktan sonra, onlarla ilgilenmeyi unutmayın. Ayrıca bir evcil hayvan edinebilirsiniz ve eğer evde zaten bir evcil hayvanınız varsa, ona daha fazla dikkat edin.

5 NUMARALI EV: EVİNİZDE YAŞAMALISINIZ

Evde neredeyse hiç hayatınız yok. İşe gidiyorsun, yürüyorsun ve eve sadece uyumak için geliyorsun. Evde çok az zaman geçirin. Evinizde daha fazla zaman geçirmeniz gerekiyor çünkü brownie sıkılmaya ve sıkıntı yaratmaya başlayacak.

6 NUMARALI EV: SİZE UYMAYANLARI KAPI DIŞARI EDİN

Evinizde size uymayan her şeyin bir an önce değiştirilmesi gerekiyor. Onarım yapın, mobilyaları değiştirin veya yeniden düzenleyin. Ve bu tür değişikliklerden sonra kendinizi evinizde rahat hissedebilirsiniz.

ev-testi-2.jpg

7 NUMARALI EV: TEMİZLİK SİZE HUZUR GETİRECEK

Daha genel temizlik yapın. Gereksiz şeyleri toplayın ve onları ihtiyacı olanlara verin ya da sadece atın. Sonuçta, kek bile dağınıklığınızda karışmaya başlar.

8 NUMARALI EV: BİRAZ MİSAFİRLERE ARA VERMELİSİNİZ

Evde maddi durumunuz kötü. Sık sık misafiriniz olur. Ancak evde aile rahatlığı olmalı. Konukları daha az davet etmeye çalışın, o zaman eve huzur gelecek ve mali durumunuz iyileşecektir.

9 NUMARALI EV: BİRAZ OLSUN NEŞE İŞİNİZE YARAYACAK

Evinizde çok az neşe var. Bunun nedeni, kekin evinizden çıkmış olmasıdır. Acilen iade etmemiz gerekiyor, bu yüzden temiz tutun, lezzetli yemekler pişirin ve ailenizle birlikte rahat bir ortamda kavgalar ve çatışmalar olmadan yiyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN