Bugün o burçlardan sürekli para çıkışı olacak! İşte pazartesi gününün para dağıtacak burcu...

Bugün o burçlardan sürekli para çıkışı olacak! İşte pazartesi gününün para dağıtacak burcu...

Nazik doğanız bugün çok mutlu anlar getirecek. Bugün, sürekli bir para çıkışı olacak ve bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz... Yıldızların bizim için neler sakladığını bilmek için burç tahminlerimizi bize bildirin. 26 Eylül için Koç, Boğa, Terazi, Başak, Akrep ve diğer burçlar için astrolojik tahmini öğrenin.

26 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Birine, büyük olasılıkla bir nesneye, belki de oldukça değerli bir nesneye verilen bazı zararları geri ödemeyi teklif edebilirsiniz.

Bunu yaparak belki de yakın biri adına sorumluluk alıyorsunuz. Bu, bu ay için bütçenizi zorlayabilir ama aynı zamanda bunu yaptığınız için kendinizi iyi hissedeceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İşteki bazı faaliyetlerle ilgilenirken çok ciddisiniz ama diğerlerini görmezden geliyorsunuz ve bu kararlar size doğal gelse de etrafınızdakilerin eleştirilerine maruz kalmak zor olabilir.

Bu nedenle, bugün, neye neden karar verdiğinizi açıklamak zorunda kalabilirsiniz. Bundan rahatsız olmayın çünkü ortada bir yanlış anlaşılma olması muhtemeldir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İyi bir ruh hali içinde göründüğünüz ve hiçbir şeyin moralinizi bozmasına izin vermeyeceğiniz mutluluk dolu bir gün. Kişisel bir konuda aldığınız kararla ilgili olarak bir aile üyesinden yanıt bekliyorsunuz.

Normalde daha sert davransanız da bu sefer ona fazla zaman veriyorsunuz ve ona karşı çok anlayışlı görünüyorsunuz.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, sizi geçmişte olan bir şeyi düzeltmenizi gerektirecek bir duruma itecek, ancak bunun aslında sizin hatanız olduğundan pek emin değilsiniz.

Bu özel durumun izini sürmek çok zor ve partnerinizin de bu konuda geri adım atmanızın sizin için en iyisi olduğunu düşünmesi, yalnızca daha fazla baskı yaratacaktır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu pazartesi kendi umutlarınız ile işlerin gerçekte nasıl olduğu arasında ayrım yapmakta biraz zorlanıyor olabilirsiniz.

Belki bunu çok motive olduğunuz için yapıyorsunuz, ancak bu, elinizdeki konularda objektif olmanız açısından size yardımcı olmuyor. Bilinçaltınızdaki önyargı sizi hayal kırıklığına uğratacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sırf başkalarının sizi beklemesini istemediğiniz için işte küçük bir karar için acele ediyor olabilirsiniz, ancak bunun nedeni acele ediyor olmanız. Bu, kararınıza geri dönmenizi gerektirebilir.

burc.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünen o ki, mevcut eğilim teknoloji hakkındaki düşüncenizi yeniden şekillendiriyor ve yeni bir şey denemek konusunda biraz isteksiz olacaksınız.

İşe çok odaklanıyorsunuz ama aynı zamanda geçmişteki kadar esnek değilsiniz. Ayrıca, bazı konularda karar vermeden önce başkalarından geri bildirim bekliyor olabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Çeşitli seçenekleri anlamaya çalıştığınız duygusal hayatınızda büyük bir soru işareti var.

Görünüşe göre partnerinizi bir kaçamak için uzun süredir rahatsız ediyorsunuz. Ancak buna evet demeye hala istekli değil. Akşam bir arkadaşınız size oldukça duygusal gelen bir konuya temas edebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Eğitim çalışmaları için harika bir pazartesi, bu yüzden derslerinize gidin. Bazı Yaylar, öğrenmenin kendileri için tedavi edici olduğunu görebilirler, ki bu tedavi, zihinlerini günlük sorunlardan uzaklaştırmasından ibaret.

İş yerinde, farklı bir departmandaki bir meslektaşınız için yaptığınız güzel bir şey, ilgi odağı olmanıza neden olabilir.

burcunuz.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, geçmiş meseleler hakkında sizi biraz strese sokacak ama görünüşe göre bu, sizi duygusal olarak çok güçlü gösterecek ve bu düşünceleri kendinizden uzak tutabileceksiniz.

Bu pazartesi, özellikle yeni bir şey elde etmek için bir ortakla çalışıyorsanız, her türlü yaratıcı çaba için harika bir gün.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu pazartesi günü oldukça affedici bir ruh hali içinde olacaksınız ve hatta geçmişte sizi gücendirecek şeyleri bile unutacaksınız.

Bazıları dikkatinizin başka bir tarafa çekildiğini, bu yüzden böyle davrandığınızı düşünebilir. Ancak durum böyle değil. Çok rahatsınız ve başkalarına sevgi ve anlayış gösterme ihtiyacı hissediyorsunuz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu pazartesi, şimdiye kadar üstesinden geldiğinizi sandığınız küçük bir mücadele su yüzüne çıkacak.

Hala söz konusu durumdan bunalmış olmanız herkesi şaşırtacak. Öte yandan, rahat ama sorumlu tavrınız, muhtemelen yüzünüze karşı olmasa da başkaları tarafından övülecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN