Bu resimdeki küçük farkı görebiliyorsanız, IQ'nuz 130'un üzerinde...

Bu resimdeki küçük farkı görebiliyorsanız, IQ'nuz 130'un üzerinde...

Farkı bulma oyunlarının sadece çocuklar için olduğunu düşünüyorsanız, bu resim setlerinde farkı bulmaya çalışın. En küçük ayrıntılar değiştirildi, bu yüzden tüm dikkat ve konsantrasyon becerilerinizi kullanmaya hazırlanın...

SARI ÖRDEK ÇOK SEVİMLİ DEĞİL Mİ?

Bu küçük sarı ördek resimleri ilk bakışta birbirinin aynısı gibi görülebilir. Ama arada çok küçük bir fark var. Dikkatlice bir bakın. Aradaki minik farkı görebiliyor musunuz? Biraz konsantre olursanız farkı çok rahat bulacaksınız.

ordek-1.jpg

SEVİMLİ SARI ÖRDEK RESMİNDEKİ FARKI BULAMADINIZ MI?

ordek-2.jpg

Bu fark bulma bulmacası zor mu geldi? İlk bakışta iki resim arasındaki minik farkı bulamadınız mı? O zaman üzülmeyin pek çok insan resimdeki farkı bulmakta zorlandı. Bu fark bulmacası biraz zor olmuş olabilir? Pes etmeyin. Şimdi sizden ikinci bir bulmacayı çözmenizi isteyeceğiz. Hadi bakalım bir kahveden yardım alabilir ve dikkatinizi toplayabilirsiniz.

SAHİL KENARINDAKİ İNSANLAR ÇOK MU KÜÇÜK?

dikkat-testi-1.jpg

Sahilde denizin güneşin tadını çıkaran bu insanlar çok mu küçük? Sahilde eğlenen insanlara onların kullandığı eşyalara çok dikkatli bakın arada çok küçük bir eksiklik veya farklı bir nesne ve ya fazladan bir insan görebilirsiniz. Hadi başlayın kara kare dikkatli bakın ve eksikliği ya da fazlalığı bulun.

dikkat-testi-2.jpg

Sahilde eğlenen insanların topu eksik fark ettiniz mi? Belki de çok küçük bir detay o yüzden fark etmediniz. Ya da çok dikkatlisiniz hemen fark ettiniz.

RESİMDEKİ ANANASLAR ÇOK MU LEZZETLİ Mİ GÖRÜNÜYOR?

dikkat-testi-3.jpg

Bu resimdeki ananasları yemeyi mi yoksa aradaki farkı bulup zekanızı ispatlamayı mı tercih edersiniz? İki resme dikkatlice bakın ve arada küçücük bir eksikliği ya da fazlalığı görün. Ananaslardan hangisinde ve nerede fazlalık ya da eksiklik var? Bulmak için sadece dikkatlice bakmanız yeterli olacak. Biraz dikkat sizin için yeterli olacaktır.

dikkat-testi-4.jpg

Ananas resmindeki eksilik çok ortadaydı değil mi? Bu farkı bulmanız çok kolay oldu değil mi? Bir dahaki teste buluşmak üzere ...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN