Gönül Dağı dizinde yer yerinden oynayacak! Usta oyuncunun bileti kesildi, gördüğünüz tüm vedaları unutun: Görenler şoke oluyor

Gönül Dağı dizinde yer yerinden oynayacak! Usta oyuncunun bileti kesildi, gördüğünüz tüm vedaları unutun: Görenler şoke oluyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümüyle milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisinde sular durulmuyor. Peş peşe gelen ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Dizinin 3. sezonu öncesi başrollerde Gülsim Ali veda etmişti. Ancak bu sefer ki isim yüreklere oturacak. Duyanların ağzı açık kalıyor nasıl böyle bir karar aldılar! Artık eskisi gibi izlenmez... Bakın Gönül Dağı'ndan hangi ünlü oyuncu ayrılıyormuş?

Yayınlandığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen TRT 1'in iddialı yapımı Gönül Dağı'nda ortalık fena karışıacak. Geçtiğimiz sezon yaşanan peş peşe ayrılıkların ardından izlenmeler düşmüş ve seyircilerden peş peşe tepki gelmişti. Ayrılanların yerine yeni oyuncular kadroya dahil edildi ancak istenilen başarı tam anlamıyla yakalanmadı. Ancak bu ayrılık herkesi şoke etti. Ayrılacak ismi duyanların ağzı açık kalıyor, bu kadar kolay olamaz! İşte Gönül Dağı'ndan ayrılan ünlü isim...

GÖNÜL DAĞI'NDA BOMBA AYRILIK KARARI!

TRT 1 ekranlarının iddialı yapımlarından Gönül Dağı'nda ortaya atılan ayrılık iddiası gündeme bomba gibi düştü. Yeni sezona vedalarla başlayan dizide sular durulmuyor. Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali'nin vedası sonrası diziye yeni isimlerin veda edeceği iddiası kulaktan kulağa geziyor. Son olarak Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar'ın diziden ayrılacağı iddia edildi.

kmgfgf-32.jpg

ARTIK ESKİSİ KADAR İZLENMEZ

Gülsim Ali'nin ayrılığı sonrası yeni bir veda yaşanacağı iddia edildi. Hazal Çağlar'ın 3. sezonda projeye veda edeceğinin konuşulması herkesi şaşırttı.

kmgggfgf-1.jpg

Hazal Çağlar gidiyor yerine de başka bir isim geliyor iddiaları kulislerde kulaktan kulağa geziyor. Ancak bu iddiaların doğrulanmadığını da net bir şekilde ifade etmek gerekiyor.

HAZAL ÇAĞLAR KİMDİR?

9 Kasım 1995 İstanbul doğumlu Hazal Çağlar 26 yaşındadır. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü tamamlayan Çağlar, eğitimine İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde devam etti.

kmfgggf-2.jpg

Hazal Çağlar kamera önüne ilk defa Aile Hükümeti projesi ile geçmiştir. Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterini oynamaktadır.

YER ALDIĞI PROJELER

  • Aile Hükümeti (Film – 2020)
  • Gönül Dağı (Asuman – 2020)
  • GS TV (Sunucu)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN