Gönül Dağı'nın efsanesi sosyal medyada gündem oldu! İşte geçirdiği değişim ile kendisine hayran bırakan oyuncunun son hali...

Gönül Dağı'nın efsanesi sosyal medyada gündem oldu! İşte geçirdiği değişim ile kendisine hayran bırakan oyuncunun son hali...

Gönül Dağı dizisinin Dilek'i sosyal medya paylaşımları ile yeniden gündemde. Gülsin Ali fit fiziği ve güzelliği ile sosyal medyada yüz binlerce beğeni aldı.

Bir zamanlar TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin unutulmaz oyuncusu sosyal medya paylaşımları ile gündem oldu. İşte Gülsim Ali'nin yediden yetmişe herkesi hayran bırakan güzelliği ...

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİN DİLEK'İ GÜZELLİĞİ İLE KONUŞULUYOR

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren oyuncu Gülsim Ali sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Güzelliği ile dikkat çeken genç oyuncu Gülsüm Ali'nin sosyal medyada yüz binlerce takipçisi var. Takipçileri ile iletişim halinde olan Gülsim Ali son pozları ile büyük beğeni aldı.

gulsin-ali.jpg

GÜLSİM ALİ'DEN DİKKAT ÇEKEN POZLAR

Gönül Dağı dizisindeki Dilek rolüyle hafızlara kazınan Gülsim Ali, sosyal medyadan paylaştığı pozları ile konuşuluyor. Instagram hesabında yüz binlerce takipçisi olan Gülsim Ali'nin, son pozlarına kısa sürede beğeni yağdı. 27 yaşındaki Gülsim Ali hem oyuncu hem de manken. Fit görünümü ile dikkat çeken Gülsim Ali için takipçileri 'Güzelliğine bayıldık' yorumları yaptı.

gulsin-ali-guzel.jpg

GÜLSİN ALİ'YE GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDEN SONRA BİR ÇOK TEKLİF GELDİ

Gönül Doğı dizisinde büyük bir sıçrama yapan Gülsin Ali diziden sürpriz bir şekilde ayrılınca pek çok diziden ve yapımdan teklif almıştı. Gülsim Ali'ye Pakistan ve Türkiye ortak yapımı olan Selahattin Eyyubi dizisinden teklif gelmişti. Gülsin Ali bu teklifi kabul etmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN