Görenler dönüp yeniden bakıyor! Yeşilçam'ın Ayşecik'i bakın nasıl değişti!

Görenler dönüp yeniden bakıyor! Yeşilçam'ın Ayşecik'i bakın nasıl değişti!

Yeşilçam’a Ayşecik karakteriyle damga vuran Zeynep Değirmencioğlu'nun son hali şaşkınlık yaratıyor. Yeşilçam’a 2 yaşında adım atan Değirmencioğlu, senelerdir ekranlardan uzakta bir yaşam sürüyor. süren Zeynep Değirmencioğlu'nu görenler ise "Yıllara meydan okuyor" demekten kendini alamıyor.

Zeynep Değirmencioğlu, Yeşilçam’da bir döneme damga vuran Ayşecik karakterine hayat veren isim olmuştu. Değirmencioğlu, henüz 2 yaşında ekranlarda yer almaya başlamıştı. Ünlü isim 20 yaşına dek pek çok farklı yapımda rol aldı.

ZEYNEP DEĞİRMENCİOĞLU 11 YILDA 15 FİLMDE ROL ALDI

Sempatikliği ve sevimliliğiyle izleyenler tarafından çokça beğenilen Ayşecik filmi çekilen 11 yılda toplam 15 filmlik bir seri halini almıştı.

Zeynep Değirmencioğlu, Ayşecik serisinin dışında; Sokak Kızı ,Çalıkuşu, Zehirli Çiçek, Merhamet, Yüzbaşının Kızı, Yavrum, İlk Aşk, Gelinlik Kızlar, Öksüzler ve Kara Sevda gibi farklı yapımlarda da rol aldı.

aysecik.jpg

ÜNLÜ SENARYO YAZARININ KIZI ZEYNEP DEĞİRMENCİOĞLU

1954 yılında Fenerbahçe'li ünlü futbolcu Serkan Acar ile nikah masasına oturan Zeynep Değirmencioğlu, ekranlardan uzak bir hayat sürmeye başladı.

Sinemaya veda eden 66 yaşındaki ünlü isim gözlerden uzakta bir hayat sürrek yaşıyor ve İstanbul'da emlakçılık yapıyor.

12 Eylül 1954 tarihinde İstanbul'da doğan Zeynep Değirmencioğlu, senaryo yazarı Hamdi Değirmencioğlu'nun kızıdır. Beyazperdeye daha henüz iki yaşındayken "Papatya" filmiyle adım attı.

Daha sonra "Duvaklı Göl", "Fırtına" gibi filmlerde, çocuk yıldızı olarak rol aldı. Asıl çıkışını 1960 yılında çekilen "Ayşecik" filmiyle yaptı. Bundan sonra kendi adından çok bu isimle anıldı.

1975 yılında evlendikten sonra rol aldığı "Macera Yolu" filminin ardından sinemayı bıraktı.

aysecik-degisim.jpg

AYŞEÇİK EVLENDİ BÜTÜN HAYATI DEĞİŞTİ

eynep Değirmencioğlu, Fenerbahçeli ünlü futbolcusu ve şimdinin Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Serkan Acar ile 1975 yılında evlendi.

Zeynep Değirmencioğlu’nun İstanbul Suadiye'de bir bir emlak ofisi bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN