Mehmet Ali Erbil'e kızından küçük sevgili! 65 yaşındaki Erbil'in sevgilisi 25 yaşında...

Mehmet Ali Erbil'e kızından küçük sevgili! 65 yaşındaki Erbil'in sevgilisi 25 yaşında...

Bir televizyon programında canlı yayına katılan 65 yaşındaki Mehmet Ali Erbil kızından küçük olan Melike Çamlıoğlu ile sevgili olduğunu açıkladı. Sosyal medyada da Mehmet Ali Erbil ile Melike Çamlıoğlu arasındaki yaş farkı konuşuluyor.

MEHMET ALİ ERBİL'İN YENİ SEVGİLİSİ NEREDEYSE TORUNU YAŞINDA

Mehmet Ali Erbil'e İşte Benim Stilim'den 40 yaş küçük sevgili. 25 yaşında olan Melike Çamlıoğlu ile 65 yaşında olan Mehmet Ali Erbil arasındaki ilişki sosyal medyayı salladı. Mehmet Ali Erbil katıldığı bir canlı yayında İşte Benim stilim yarışmasına katılan Melike Çamlıoğlu ile aralarında bir ilişki olduğunu açıkladı. Melike Çamlıoğlu ve Mehmet Ali Erbil canlı yayına katılarak aralarındaki yaş farkı ile dalga geçtiler. Sosyal medya kullanıcıları ise neredeyse torunu yaşındaki Melike Çamlıoğlu ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil'e kızı Yasmin Erbil'in yaşını hatırlattı.

mehmet-ali-erbil-sevgilisi.jpg

MEHMET ALİ ERBİL SON ZAMANLARDA TACİZ HABERLERİ İLE GÜNDEMDE

Son aylarda taciz haberleri ile adından söz edilen Mehmet Ali Erbil genç sevgilisi ile canlı yayına katıldı. Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile birlikte, Beyaz Magazin YouTube yayınına bağlandı. Mehmet Ali Erbil ve genç sevgilisi Melike Çamlıoğlu ikili arasındaki 40 yaş fark ile dalga geçti. Beyaz Magazin YouTube yayınına bağlanan Melike Çamlıoğlu ve Mehmet Ali Erbil yayın boyunca samimi açıklamalarda bulundular.

MEKİLE ÇAMUROĞLU İŞTE BENİM SİTİLİM YARIŞMASINA KATILDI

Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi Melike Çamuroğlu'nun İşte Benim Stilim yarışmasına katıldığı ve henüz 25 yaşında olduğu öğrenildi.

mehmet-ali-erbil.jpg

MEHMET ALİ ERBİL'İN KIZI YASMİN 26 YAŞINDA

25 yaşındaki Melike Çamuroğlu ile 65 yaşındaki Mehmet Ali Erbil arasındaki yaş farkı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Sosyal medya kullanıcıları Melike Çamuroğlu'nun neredeyse Mehmet Ali Erbil'in torunu yaşında olduğunu hatırlattı.

Mehmet Ali Erbil daha önce katıldığı bir programda stilini kimin belirlediği sorusuna ise "Benim her şeyim Melike'den sorulur" diye yanıt vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN