Guinness rekorlar kitabına girmişti... Dünyanın en uzun köpeği hayatını kaybetti

Guinness rekorlar kitabına girmişti... Dünyanın en uzun köpeği hayatını kaybetti

ABD'de yaşayan Kevin adındaki Danua cinsi köpek, Guinness Dünya Rekorları tarafından dünyanın en uzun köpeği seçilmişti. Guinnes Dünya Rekorları tarafından yapılan acı açıklamada, Kevin'ın hayatını kaybettiği belirtildi.

ABD'nin Iowa eyaletinde yaşayan ve Guinness Dünya Rekorları tarafından dünyanın en uzun köpeği olarak kabul edilen Danua cinsi Kevin, geçirdiği bir ameliyatın ardından hayatını kaybetti. Kevin, 1 metre boyuyla dikkat çekmişti ve geçtiğimiz yıl, üç yaşındayken ölen önceki rekor sahibi Zeus'un yerine geçerek 20 Mart'ta bu prestijli unvanı kazanmıştı.

yeni-proje-1.jpg

Guinness Dünya Rekorları yetkilileri, Kevin'in ailesinin yaşadığı evi ziyaret ederek bu olağanüstü köpeği onurlandırmış ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi görmüştü.

yeni-proje-2.jpg

Ancak, 13 Haziran'da yapılan bir açıklamayla Kevin'in beklenmedik bir şekilde yaşamını yitirdiği bildirildi.

yeni-proje-3-001.jpg

Guinness Dünya Rekorları sözcüsü, "Dünyanın en uzun köpeği Kevin'in, rekorunun açıklanmasından birkaç gün sonra geçirdiği ameliyat sonrasında hayatını kaybettiğini bildirmekten büyük üzüntü duyuyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN