Gülben Ergen'den yıllar sonra gelen cinayet itirafı! Gözyaşları içinde anlattı... İzleyenler şoke oldu!

Gülben Ergen'den yıllar sonra gelen cinayet itirafı! Gözyaşları içinde anlattı... İzleyenler şoke oldu!

Ünlü sanatçı Gülben Ergen Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis'e konuk oldu. Ergen'den yıllar sonra gelen itiraflar magazin gündeminde ses getirdi. Gözyaşları içerisinde yaşadığı zorlu günleri anlatan Ergen "Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim ama bizim bir cinayetimiz var" dedi.

Ünlü psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube'da yayınlan ve büyük ilgiyle takip edilen programı Katarsis'e konuk olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, açıklamalarıyla ses getirdi. 2000'li yıllarda büyük çıkış yakalayan Gülben'in çocukluk yıllarında yaşadıkları yürekleri burktu.

gulben.jpg

Dadı dizisi ve dillere pelesenk olan şarkılarıyla gönüllerde taht kuran Gülben Ergen, açıklamalarıyla ses getirdi. 'Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz' sözüyle fenomenleşen ünlü sanatçı, sahne şovlarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor.

gokhan-cinar.jpg

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Katarsis'te annesi ve babasının ayrılık sürecinde yaşadığı zorlukları anlatan Gülben Ergen, vefat eden abisi hakkında konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Ergen, "Ben 18 yaşındaydım abim 23 yaşındaydı. Benim abim çok güzeldi. Yani onun ölmesi olacak şey değil" dedi.

YILLAR SONRA İLK KEZ ANLATTI

Açıklamasının devamında gözyaşlarına hakim olamayan Ergen, "Abimi kaybettiğimde toparlayamadım. Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim abimi en yakın arkadaşı yanlışlıkla vurdu bizim bir cinayetimiz var yani" dedi.

gulbild.jpg

Gülben Ergen'in bu açıklaması sosyal medyada kısa süre içerisinde yayıldı. Ergen'in samimi açıklamları yürekleri burkarken, ünlü şarkıcıya 'Çok güçlü bir kadınsın', 'Hep güçlü oldun öyle kalacaksın', 'Yaşadıkları hiç kolay değil' gibi yorumlar yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN