Güldür Güldür’ün Mehtap'ından sosyal Medyayı Sallayan Paylaşım! Meltem Yılmazkaya'nın Pozuna Sevgilisinden Olay Yorum ...

Güldür Güldür’ün Mehtap'ından sosyal Medyayı Sallayan Paylaşım!  Meltem Yılmazkaya'nın Pozuna Sevgilisinden Olay Yorum ...

Güldür Güldür Show'da Mehtap karakterine hayat veren sevilen oyuncu Meltem Yılmazkaya, Instagram hesabından dekolteli bir poz paylaştı. Yaptığı paylaşım ile tüm dikkati üzerine toplayan Meltem Yılmazkaya'nın göğüs dekoltesine ilk yorum ise sevgilisinden geldi.

Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı bir açıldı pir açıldı. Sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımda dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.

USTA OYUNCU SEVENLERİNİ MEST ETTİ

Usta oyuncu Meltem Yılmazkaya uzun yıllardır Güldür Güldür Show programında Mehtap karakterini canlandırıyor. Büyük hayran kitlesi olan Meltem Yılmazkaya özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Meltem Yılmazkaya ve ya hayranlarının tanıdığı adıyla Mehtap bu kez sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.

mehtap-yilmaz.jpg


MELTEM YILMAZKAYA GÖĞÜS DEKOLTELİ MİNİ ELBİSESİ İLE TÜM BEĞENİLERİ ÜZERİNDE TOPLADI

Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabından göğüs dekolteli süper minisi elbisesiyle verdiği bir pozu yayınladı. Meltem Yılmazkaya'nın Instagram hesabından yaptığı mini etekli paylaşım kısa sürede yüzbinlerce beğeni aldı. Meltem Yılmazkaya'nın son derece fit olması da en az dekoltesi kadar konuşuldu.

mehtap-yilmazkaya-guldur-guldur.jpg

MELTEM YILMAZKAYA'NIN GÖĞÜS DEKOLTESİNE İLK YORUM İSE SEVGİLİSİNDEN GELDİ

Sevenlerinin Mehtap olarak tanıdığı Meltem Yılmazkaya'nın mini elbiseli ve göğüs dekolteli pozuna ilk yorum ise Meltem Yılmazkaya'nın sevgilisinden geldi. Ünlü oyuncunun sevgilisi paylaşıma, "öperim o kalbi" yorumuyla karşılık verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN