Acun Ilıcalı'ya 30 Yaş Küçük Sevgilisinden Büyük Darbe! O Hareketi Herşeyi Bitirdi

Acun Ilıcalı'ya 30 Yaş Küçük Sevgilisinden Büyük Darbe! O Hareketi Herşeyi Bitirdi

Acun Ilıcalı'nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya'dan ayrıldığı iddiaları magazin dünyasının gündeminde. Acun Ilıcalı'nın her yere birlikte gittiği sevgilisi Çağla Altunkaya ünlü ismi affetmiyor. İşte Acun Ilıcalı'nın 30 yaş küçük sevgilisini çıldırtan hareketi...

Son zamanlarda Acun Ilıcalı'nın başı 30 yaş küçük sevgilisi ile dertte. Büyük kızından küçük sevgilisi ile sorun yaşayan acun Ilıcalı'nın küçük sevgilisi ile arayı düzeltmek için her yolu denediği iddia ediliyor.

Magazin dünyasının gündeminde Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya arasında yaşananlar var. Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya çiftine nazar değdiği iddia edildi. 4 kız babası Acun Ilıcalı kendisinden tam 30 yaş küçük Çağla Altunkaya'ya gönlünü kaptırdı. Acun Ilıcalı gittiği her yere genç sevgilisi Çağla Altunkaya ile giderken fazla muhabbet tez ayrılık getirdi.

ACUN ILICALI İLE KIZINDAN KÜÇÜK SEVGİLİSİ ARASINA KARAKEDİ GİRDİ

İlişkileri ile de gündemden düşmeyen televizyoncu ve program yapıcısı 53 yaşındaki Acun Ilıcalı son zamanlarda 23 yaşındaki Çağla Altunkaya ile olan ilişkisi ile de gündemde. Şeyma subaşı'ndan boşanan Acun Ilıcalı kısa bir süre sonra yeni aşka yelken açtı. Acun Ilıcalı kendisinden 30 yaş küçük Çağla Altunkaya'ya gönlünü kaptırdı. Atalarmız "Çok muhabbet tez ayrılık getirir" diyor ya işte Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya aşkıdaki çok muhabbet ayrılık getirdi.

53 YAŞINDAKİ ACUN ILICALI GÖNLÜNÜ 30 YAŞ KÜÇÜK ÇAĞLA ALTUNKAYA'YA KAPTIRDI

53 yaşındaki televizyoncu, sunucu ve Hull City AFC futbol takımının sahibi Acun Ilıcalı, kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra kalibini kendisinden yaşça küçük olan Çağla Altunkaya'ya kaptırmıştı. Aradığı mutluluğu genç aşkında bulan Acun Ilıcalı'dan üzen haber geldi. Ünlü çiftin ayrıldığı iddia edildi. Magazin dünyasında Ilıcalı ve Altunkaya'nın arasının bozulduğu dedikoduları konuşuluyor.

acun-ilicali-sevgilisi.jpg

SON DAVRANIŞI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

Televizyoncu, sunucu ve Hull City AFC futbol takımının sahibi Acun Ilıcalı gittiği her yerde kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Altunkaya'yı götürüyordu. Son zamanlarda Acun Ilıcalı gittiği her yerede tek bbaşına görüntüleniyor. Bu nedenle Ilıcalı'nın genç sevgilisinden ayrıldığı iddia ediliyor. sevenleri Acun Ilıcalı'dan gelecek açıklamaya odaklandı.

acun-ilicali.jpg

ACUN ILICALI İLE GENÇ SEVGİLİSİNİN ARASINA ESKİ EŞİ GİRDİ

Mağazin dünyasındaki son dedikodulara göre Çağla Altunkaya sevgilisi Acun Ilıcalı'nın arkadaşı, ortağı, Esat Yontuç'un oğlunun doğum gününe çağrılmadı. Çağla Altunkaya ayrıca acun Ilıcalı'nın kızı Leyla’nın mezuniyet törenine de çağırılmadı. Televizyoncu Acun Ilıcalı kızı Leyla Ilıcalı'nın mezuniyet töreninde eski eşi Zeynep Yılmaz ile poz verdi. Çağla Altunkaya'nın Acun Ilıcalı'ya Zeynep Yılmaz ile verdiği poz nedeni ile çok kızgın olduğu ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN