Sertap Erener'e Polis Baskını! Ünlü Şarkıcının Konserinde Bir Anda Ortalık Karıştı

Sertap Erener'e Polis Baskını! Ünlü Şarkıcının Konserinde Bir Anda Ortalık Karıştı

Türk pop müziğinin ünlü ismi Sertab Erener'in Sarıyer'deki konserini polis bastı. Sivil polisler ile konser alanında baskın yaban güvenlik güçlerine MESAM ve MSG avukatı da eşlik etti. Polis baskını konser izleyicilerini rahatsız ederken Sertap Erener'in olaya tepki gösterdiği belirtildi.

Sarıyer'de bir alışveriş merkezinde konser veren sevilen sanatçı Sertap Erener'in konserinde beklenmedik bir baskın yaşandı.

Pop müziğinin usta isminin konseri sırasında MESAM ve MSG avukatı ile birlikte sivil polisler baskın düzenledi.

sertap-erenere-polis-baskini.jpg

SERTAP ERENER'İN KONSERİNE YAPILAN TELİF BAASKINI RAHATSIZ ETTİ

Bir alışveriş merkezinde izleyici karşısına çıkan ünlü isim Sertap Erener sahnede şarkı söylediği sırada sivil polisler baskın yaptı. Baskın sırasında sahnede olan Sertap Erener olaydan rahatsız olurken izleyicilerde duruma tepki gösterdi. Konserin verildiği alana sivil polisler eşliğinde gelen MESAM ve MSG temsilcisi Avukat Umay Neva Kaya, konser organizatörüne telif baskını yapıldığını açıkladı.

sertap-erener.jpg

ORGANİZATÖR ÇALINAN PARÇALAR İÇİN TELİF İZNİ ALMADI

Avukat Umay Neva Kaya yaptığı açıklamada Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) ve Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) adına hareket ettiklerini belirtti. Avukat Umay Neva Kaya, sevilen sanatçı Sertap Erener'in umuma açık alanlarda müzik kullanımı için yasal olarak alınması gereken izni almadığını söyledi. Avukat Umay Neva Kaya ayrıca meslek birlikleri ile herhangi bir lisans sözleşmesi yapmadan canlı konser etkinliği düzenlediğini ifade ederek bu nedenle sivil polisler ile konser organizatörlerine polis baskını yapıldığını söyledi.

sertap-erener-polis.jpg

SANATÇI SERTAP ERENER POLİS BASKINI SIRASINDA KONSERE DEVAM ETTİ

MESAM (Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği ) ve MSG (Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği ) temsilcisi olan Avukat Umay Neva Kaya ve yanında gelen gözlemci ile konser alanında tespit çalışması yaparken sevilen sanatçı Sertap Erener sahnede şarkı söylemeye devam etti. , MESAM ve MSG temsilcisi Avukat Umay Neva Kaya ve sivil polisler konseri düzenleyen organizatörler eşliğinde tespit çalışması yaptı.

Avukat Umay Neva Kaya ve gözlemci, telif hakkı tespiti çalışmalarını yaptıktan sonra konser alanından ayrılırken, Sertab Erener konserine hiç bir şey olmamış gibi devam etti.

Sivil polisler ile Sertap Erener'in Sarıyer'de düzenlediği konsere telif baskını düzenleyen Avukat Umay Neva Kaya'nın tutturduğu tutanaklardan sonra ne yapacağı merak edilirken Sertap Erener'in olaya son derece öfkelendiği belirtildi. İzleyiciler ise böyle bir baskından rahatsız oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN