Ünlü Oyuncunun Burun Estetiği Sevenlerini İkiye Böldü! İşte İrem Helvacıoğlu'nun Yeni Hali! Sizce Yakışmış Mı?

Ünlü Oyuncunun Burun Estetiği Sevenlerini İkiye Böldü! İşte İrem Helvacıoğlu'nun Yeni Hali! Sizce Yakışmış Mı?

Disney Plus'ta yayınlanan Kaçış dizisinde Zeynep Karaca karakteriyle izleyicinin karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu'nun burun estetiği sosyal medyanın gündeminde. Helvacıoğlu'nun estetikli halinin gören hayranları ikiye bölünmüş durumda. Helvacıoğlu'nun estetikli hali bazı hayranları tarafından beğenilirken, bazı hayranları ise 'doğallığın bozulmuş' yorumunu yaptı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN SON HALİ SOYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Kaçış dizisinde Zeynep karaca Karakterini canlandıran 32 yaşındaki güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, burnunu güzelleştirmek için ameliyat masasına yattı. Helvacıoğlu'nun 4.4 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarında yüzündeki büyük değişiklik dikkat çekti.

irem-helvacioglu-estetik.jpg

İREM HELVACIOĞLU'NUN ESTETİĞİNİ BEĞENEN DE VAR BEĞENMEYEN DE

Genç oyuncunun yeni burnuna hayranlarından farklı tepkiler geldi. Sosyal medyayı ikiye bölen güzel oyuncunun son halini beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki rolüyle adını geniş kitlelere duyuran İrem Helvacıoğlu, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları, Seni Çok Bekledim, Annenin Sırrıdır Çocuk gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazındı.

İşte İrem Helvacıoğlu'nun estetikli ve estetiksiz hali...

irem-helvacioglu-estetik-ameliyat.jpg

RİNOPLASTİ SONRASI HANGİ YAN ETKİLER YAYGINDIR?

Birçok rinoplasti hastası için burun estetiği olmak yıllardır hayalini kurdukları bir şeydi. Bu nedenle, ameliyattan önceki gün ve haftalarda heyecanlı hissetmek ve beklentiyle dolu olmak doğaldır. Bununla birlikte, rinoplasti düşünen erkek ve kadınların, ameliyatın hemen ardından neler bekleyebilecekleri ve tüm iyileşme sürecinin neleri gerektireceği de dahil olmak üzere, ameliyat sonrası dönemi de düşünmeleri önemlidir. Burun estetiğinden sonra en sık görülen yan etkilerden bazıları şunlardır:

irem-helvacioglu-estetik-burun-estetigi.jpg

Ağrı: Rinoplasti hastaları prosedürlerinden sonra bir miktar rahatsızlık beklemelidir, ancak bu genellikle sadece birkaç gün sürer ve iyi tolere edilir.

Morarma: Burun estetiği hastaları, şişliklerin yanı sıra ortalama olarak ilk 7-10 gün morluk görmeyi beklemelidir. Bazı hastalar, özellikle yaşlı erkekler ve kadınlar için bu semptom daha uzun sürebilir. Göz çevresinde morarma veya siyah göz, rinoplastinin normal ve yaygın bir yan etkisidir.

Kanama: Ameliyat sonrası burun içindeki damarlar iyileşmeye çalıştığı için bazı hastalarda az miktarda burun kanaması olabilir. Bu, ilk birkaç gün sonra çözülmelidir, ancak bu semptom devam ederse doktorunuzu aramanız önemlidir.

Uyuşma: Yüz germe ve hatta meme büyütme dahil olmak üzere diğer birçok ameliyatta olduğu gibi, hasarlı servisler iyileşmeye ve yer değiştirmeye çalışırken hastaların uyuşma veya karıncalanma yaşaması normaldir. Rinoplasti hastalarında bu belirti genellikle üst dudak çevresinde uyuşma şeklinde kendini gösterir. Bu, birkaç hafta hatta aylarca sürebilir, ancak çoğu durumda hastalar bir rinoplastiden sonra tam hissi yeniden kazanırlar. Bazı çok nadir durumlarda sinir hasarı ve uyuşukluk uzayabilir ve hatta kalıcı olabilir.

Enfeksiyon: Rinoplastinin sık görülen bir yan etkisi olmamasına rağmen, işlemden sonra enfeksiyon kesinlikle bir risk olarak kabul edilebilir. Hastaların, enfeksiyon riskini en aza indirmek için cerrahlarının talimatına göre uygun hijyen ve bakımı uygulamaları ve burun estetiğinden sonra reçeteli antibiyotikleri almaları önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN