Yüzüğünü Hangi Parmağa Takıyorsun? Seçtiğin Parmak Başkalarına Ne Söylüyor?

Yüzüğünü Hangi Parmağa Takıyorsun? Seçtiğin Parmak Başkalarına Ne Söylüyor?

Yüzüğü taktığınız parmağı seçin ve başkalarına ne söylemek istediğinizi öğrenin. Eski çağlardan beri parmaklardaki yüzükler bir süs olarak kabul edilmiştir. Binlerce yıldır, yüzüklerin modası değişmedi, sadece tasarımları, malzemeleri ve taşları değişti, ayrıca belirli parmaklardaki yüzüklerin anlamlarını taşıdığına ikna olan psikologların ve avuç içi uzmanlarının görüşleri değişti.

Parmağımıza bir yüzük takarak, şüphelenmeden, bireyselliğimizi, dünyaya ve hayata karşı tutumumuzu vurgulamaya çalışıyoruz. El falı, parmaklardaki yüzüklerin anlamı da dahil olmak üzere elin ayrılmaz bir parçası olarak avuç içi ve parmaklarla ilgili her şeyi inceleyen bir tür el bilimidir . Yüzüğü takacağınız parmağı seçin:

yuzuk-1.jpg

YÜZÜĞÜNÜZÜ İŞARET PARMAĞINA TAKANLARDANSANIZ JÜPİTER'İN PARMAĞINI SEÇİYORSUNUZ

İşaret parmağınıza sık sık yüzük takarsanız, bu güçlü iradeli karakterinizi, gururunuzu, yönetme arzunuzu gösterir. Bu sağ el ise, o zaman makul bir insansınız, sol el - öfke nöbetlerine ve megalomaniye eğilimlisiniz. Bu gerçeğin teyidinde, tanınmış buyurgan hükümdarları hatırlamak yeterlidir.

Her iki elin işaret parmaklarına yüzük takarsanız, bu, hedefinizin peşinden koşarken hiçbir şeyden vazgeçmeyeceğiniz anlamına gelir. Bu parmaklara yüzük takmak faydalıdır. Bu, kişinin özgüvenini arttırır ve özellikle mücevher altından veya kalaydan yapılmışsa, hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olur.

yuzuk-6.jpg

YÜZÜĞÜNÜ HERZAMAN ORTA PARMAĞA TAKIYORSAN SATÜRN PARMAĞI SANA YOL GÖSTERİYOR

Orta parmağınıza takı takarsanız, dünyaya kendinizi ne kadar sevdiğinizi göstermek istersiniz. Buradaki kilit rol, yüzüğün boyutuyla oynanır: ne kadar büyükse, sahibi başkalarına ne kadar karşı konulmaz olduğunu göstermeye çalışır.

Böyle bir insanla tanıştıktan sonra, onun gerçekten büyük bir manevi güce sahip olduğundan emin olabilirsiniz. Bir kişi Satürn'ün halkalarını iki eline de takıyorsa, bu, kişinin günlük yaşamdan bir dereceye kadar kopuk olduğu anlamına gelir.

Ayrıca orta parmaktaki yüzük, özellikle yüzük kurşundan yapılmışsa, bir kişinin sağduyusunun artmasına izin verir, çünkü kurşun Satürn'ün bir sembolüdür. Yüzüğün boyutu da önemli bir rol oynar. Yüzüğün küçük boyutu benlik saygısından bahseder ve büyük olanı kibir ve gururun bir işaretidir.

yuzuk-3.jpg

YÜZÜK PARMAĞINA YÜZÜK TAKANLAR APOLLO'NUN PARMAĞINI TERCİH EDİYOR

Yüzük parmağındaki yüzükler şüphesiz en sık rastlanan olaydır. Bunun yerine, bu parmağa medeni durumu gösteren bir alyans takıldığından bahsetmek gereksiz olacaktır. Kişi böylece yasal olarak evli olduğu gerçeğini vurgular. Bu gelenek eski Mısırlılara kadar uzanır: bu parmaktan sevginin akışının doğrudan kalbe giden başladığına inanıyorlardı.
Ama elbette insanlar alyans dışında başka yüzükleri de parmaklarına takarlar.

Yüzük yüzük parmağına takılırsa, sahibinin lüks tutkusu, zevk arayışı, zevk anlamına gelir. Yüzük iki eline de takıldığında, bu kişinin zevkin zirvesinde olduğunun veya kendisi için tatmin edici bir pozisyonda olduğunun bir simgesidir . Yüzük küçük ise kişinin dengeli, sakin ve kendine güvenen biri olduğunu söyler.
Yüzük büyük olduğunda, kişi dikkati kendine çekmeye, fark edilmek için çabalar. Daha sık olarak, bu, özellikle yüzüğün sahibi bir erkekse, kararsız bir arzu, kolayca uyarılabilir bir kişilikten kaynaklanır.

Ayrıca kadın elini ayrı ayrı belirtmekte fayda var. Bir kadın alyansının üzerine başka bir yüzük taktığında, çoğu durumda altın, değerli taşlarla. Bilinçaltında, başkalarına evliliğin önemi hakkında bir işaret verirler ve ruh ikizlerini her ne pahasına olursa olsun korurlar.

Bir kişi sol elinde bir alyans takıyorsa ve bilinçli olarak, bu işaret başkalarına şunuı söyler: "Özgürüm."

yuzuk-4.jpg

KÜÇÜK PARMAĞINA YÜZÜK TAKMAYI TERCİH EDENLER CİVA PARMAĞINDAN YANA TAVIR ALIYOR

Küçük parmak, kurnazlığın kişileştirilmesi, doğanın değişkenliği, zihnin karmaşıklığı, narsisizm, dedikodu ve entrikaya yatkınlıktır. Yüzüğü bu parmağa takan kişi bağımsızlık için çaba gösterir. Bu tür insanlar genellikle oyunculardır, hiçbir şekilde zafere ulaşmaktan çekinmezler. Her zaman flört etmeye ve kumar oynamaya hazırdır.

Küçük parmağında yüzük olan biriyle karşılaşırsanız, bu sizi uyarmalıdır. Başkalarını kandırmaya, yalan söylemeye, oyun oynamaya meyillidir. Tabii ki, bu tür insanları üç şekilde atlamanıza gerek yok, ancak onlarla uğraşırken uyanıklığı kaybetmemek daha iyidir.

yuzuk-5.jpg

VE YÜZÜĞÜNÜ BAŞPARMAĞINA TAKANLAR DA VENÜS PARMAĞINI

Bu halkalar özel ilgiyi hak ediyor. Sahibi kelimenin tam anlamıyla bağırıyor: “Lütfen dikkat edin, geliyorum!” Her fırsatta hayatta kendini göstermeye çalışır ve yöntemlerin önemi yoktur. Bu parmaktaki yüzük bize duygusal bir insanı gösterir, ancak büyük bir içsel enerjiye sahiptir.

Bunlar ilkeli insanlardır, çok inatçıdırlar ve sonuna kadar direnirler. Bu kişiyi ikna etmeye çalışmayın, bu bir zaman kaybıdır. Mücevherlerini orta parmağa takan sahipler, bireyselliklerini, içgüdülerin arzusunu vurgulamaya çalışırlar, çoğu zaman yüzüğün sahibi problemini sezgisel olarak anlar, isteklerini yüzüğün yardımıyla frenlemeye çalışır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN