Gülseren Budayıcıoğlu'ndan kahreden haber: Hayranları yasta...

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan kahreden haber: Hayranları yasta...

Son dönemde birçok diziye ilham kaynağı olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'ndan kahreden haber geldi. Budayıcıoğlu'ndan gelen acı haber hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı.

Son dönemde yazdığı romanlarla İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Terzi, Kral Kaybederse ve Kardeş dizilerine ilham kaynağı olan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'ndan kahreden haber geldi. Ünlü psikiyatristten gelen kahreden haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son döneme damgası vuran dizilerde imzası bulunan ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'ndan kötü haber geldi.

"Gülseren Budayıcıoğlu ile Seni Dinliyorum" adlı programıyla Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Gülseren Budayıcıoğlu'ndan gelen kötü haber hayranlarını derin üzüntü içerisinde bıraktı.

Acil ameliyata alındığını ve kalbine stent takıldığını açıklayan Budayıcıoğlu, şunları söyledi:

“Sevgili arkadaşlarım geçen hafta bir sabah ani bir göğüs ağrısıyla hastaneye gittim. Yapılan anjioda kalp damarlarımdan birinin tıkanmak üzere olduğunu gördüler ve hemen bir stent taktılar. Akşama kendimi çok iyi hissediyordum. Kalp krizine dönüşmeden yakalaması iyi oldu. Hayat bana bir şans daha verdi. Sevenlerimin ve hastalarımın dualarıyla hayatta kalabildim. Kızım, oğlum ve kardeşlerim beni hiç yalnız bırakmadılar. Hayatın kıymetini zaten hep bilirdim ama umarım bu ikinci şansı daha iyi kullanabilirim. Hastaneden çıkınca kızımın hediye ettiği bir örnek pijamalarımızla balkona oturup neler konuştuk neler... Hepinize sağlıklı ve güzel günler dilerim…”

ZAMANINDA MÜDAHALE EDİLDİĞİ İÇİN İYİYİM

Sevgili arkadaşlarım, dünkü paylaşımımın altına binlerce geçmiş olsun mesajı yazdınız. Güzel sözleriniz, iyi dilekleriniz, yürekten desteğiniz beni çok güçlü ve değerli hissettirdi. Zamanında müdahale edildiği için şimdi iyiyim. Hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Her birinizi sevgiyle kucaklıyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN