Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! Kendisinden 40 yaş büyük Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı ayrılık hakkında ilk kez konuştu!

Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! Kendisinden 40 yaş büyük Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı ayrılık hakkında ilk kez konuştu!

Daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun ile dünyaevine giren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, bu kez kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile dünyaevine girme kararı aldı. İkilinin nikah masasına oturmasına kesin gözüyle bakılırken sürpriz bir ayrılık şandı. Ceylan ayrılık sonrasında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Son aylarda açıklamaları ve sosyal medya yayınlarıyla adından sıklıkla söz ettiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik kararı alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü şovmenin, sevgilisinden ayrıldığı öne sürülürken Gülseren Ceylan, sessizliğini bozdu.

Daha önce Muhsine Şehnaz Kamiloğlu, Nergis Kumbasar, Sedef Altuntaş ve Tuğba Coşkun ile dünyaevine giren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, 5. kez nikah masasına oturmak için kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlenme teklifi etmiş ve Ceylan'ın da bu teklifi kabul ettiği öne sürülmüştü. Bu gelişmeden kısa süre sonra ayrılık iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken Gülseren Ceylan çarpıcı açıklamalara imza attı.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil ile kavga ettiğini ancak 4 saat sonra barıştıklarını açıklayarak “Ev istediğim yalan! En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden de ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok. Evlilik sözleşmesi de istemiyor. O yüzden onun kararına saygı duyuyorum. Ayrılık konusuna gelince de evet her çift gibi kavga ettik ve 4 saatlik bir ayrılığımız oldu. Ben evden gittim, o da fotoğrafımızı sildi ve sonrasında barıştık” diye konuştu.

Ceylan ayrıca, “Hiç kimseden kötü bir tepki yok çünkü Mehmet Ali kendi hayatını yaşayan, kimseye akıl danışmayan bir insan. Yanındakiler de ona saygı duyuyor. Her şey yolunda ve mutluyuz ” dedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN