'Gururluyum' diyerek paylaştı: Zeynep Bastık'tan Dünya Kupası sürprizi

'Gururluyum' diyerek paylaştı: Zeynep Bastık'tan Dünya Kupası sürprizi

Son dönemlerin çok konuşulan ismi şarkıcı Zeynep Bastık, Katar 2022 Dünya Kupası töreninde konser verecek. Bastık törende, Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS gibi dünyaca ünlü yıldızlarla performans sergileyecek.

Tüm dünyanın gözünü çevirdiği 2022 Dünya Kupası'nda şarkıcı Zeynep Bastık da sahne alacak. Sosyal medya hesabından 24 Kasım'da Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda sahne alacağını duyuran Bastık, "mutluyum, gururluyum" ifadelerini kullandı.

1666463855-zeynep-bastik-harbiye-konserinde-sevenlerini-costurdu.jpg

Zeynep Bastık, törende Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi yıldız isimler ile performans sergileyecek.

Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda gerçekleşecek Katar 2022 Dünya Kupası töreninde dünya yıldızlarıyla sahne alacak isimler arasında Türkiye'den tek isim Zeynep Bastık oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN