Güzel oyuncu Pınar Deniz'den ağızları açık bırakan itiraf! Duyanlar şok oldu: Sette beni beğenip...

Güzel oyuncu Pınar Deniz'den ağızları açık bırakan itiraf! Duyanlar şok oldu: Sette beni beğenip...

Yargı dizisinin güzeller güzeli Pınar Deniz son açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Güzelliğiyle gözleri üzerine çeken Pınar Deniz, verdiği bir röportajda kendi hakkındaki yorumlarıyla herkesin ağzını açık bıraktı. Kendisinin her zaman çok beğenildiğini söyleyen Deniz, öyle bir şey dedi ki şok olacaksınız. Bakın Pınar Deniz özel hayatıyla ilgili ne demiş?

'Vatanım Sensin' dizisiyle ününe ün katan ve Yargı dizisindeki rolüyle gönüllere taht kuran Pınar Deniz, meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yalken açtı. Verdiği bir röportajda özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulunan Deniz, ağızları açık bıraktı. Açıklamaları gündeme bomba gibi düştü! İşte Pınar Deniz'in özel hayatıyla ilgili itirafları...

"HEP KENDİMİ HAYAL EDİYORUM"

Alem dergisine röportaj veren Pınar Deniz, "Ünlü olmanın hayatını sınırlamasına izin veriyor musun?" sorusunu şu sözlerle cevapladı:

k4545454-3.jpg

"Çocukluk yıllarında oyuncu olacağının sinyallerini veriyor muydun?" sorusuna Deniz, "Hep hayal gücü çok yüksek biriydim ama 'Büyüdüğümde oyuncu olurum' gibi bir hedefim yoktu. Şarkı söylemeyi çok seviyordum ve kendimi hep sahnede ya da sokakta şarkı söylerken hayal ediyordum."

"ÖZGÜVENİM HEP DÜŞÜKTÜ"

Özgüveni düşük bir çocuk olduğunu söyleyen Deniz, "Özgüveni düşük bir çocuktum, o yüzden kendimi hep bir sanat dalıyla ifade etmeye çalışıyordum. Gösterilerde konuşamazdım ama şarkı söylerdim. Herkesin içinde ağlayamazdım, odama kapanıp şarkı söyleyerek duygularımı öyle akıttığımı hatırlıyorum." ifadelerini kullandı.

k4545454-4.jpg

Kitap okumayı çok sevdiğini söyleyen Pınar Deniz, "İlkokulda Tolgahan'ın CD'lerini alıp tango ve cha cha öğrenip, sonra da arkadaşlarıma öğretirdim mesela. İnsanlarla iletişim kurma biçimim buydu. Canım sıkkın olduğunda koşarak kitaplara sarılır, sabahlara kadar okurdum." ifadelerini kullandı.

"SETTE GÖRÜP İSTEMEYE GELMİŞLERDİ"

28 yaşındaki güzel, ünlü olduktan sonra yaşadığı en ilginç olayı şu sözlerle anlattı:

k545454-82.jpg

'Vatanım Sensin' dizisinde beni çok beğenip, evimi bulup ailemden çat kapı istemeye gelmişlerdi. Bir hafta ısrarcı olmuştu aile. Bakıldığında korkunç ama komik bir olay.

HAYATIN TADINI ÇIKARIN!

Ünlü olmanın hayatını sınırlamasına izin vermediğini vurgulayan Pınar Deniz, "Kendimi sınırlandırmaya başlarsam oyun alanım da daralır, daha kısıtlı bir oyuncu olurum. 'Ünlü olmak' ne demek bir kere? Kim dolduruyor bu terimin altını bilmiyorum ama özel hayatımı yaptığım işe göre şekillendirmemeliyim. Dilediğimi dilediğim gibi yaşamak, hayatın tadını özgürce çıkarmak benim de hakkım. Popüler olduğun dönemlerde insanların ve magazinin gözü üzerinde olabiliyor. Senin ruhunu bilmeden ve ne yaşadığına, ne hissettiğine tanık olmadan yorumda bulunabiliyorlar. Yalan yok bu durum bazen beni sıkışmış ve mutsuz hissettirse de hemen kalkıp 'Kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin, sen hayatını saf bir yerden çıkarsızca yaşıyorsun. Dilediğini yaşamaya devam et' diyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN