Güzelliğiyle herkesin dilindeydi: Hande Sarıoğlu'nun eski halini görenler hüsrana uğruyor! İçin kadar dışında yapmacıkmış

Güzelliğiyle herkesin dilindeydi: Hande Sarıoğlu'nun eski halini görenler hüsrana uğruyor! İçin kadar dışında yapmacıkmış

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çeken Hande Sarıoğlu'nun güzellik sırrı ortaya çıktı. Düzgün fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Sarıoğlu bebeksi güzelliğiyle parmak ısıttırıyor. Peki Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz halini gördünüz mü? Görenler tanıyamıyor bile. Bu sen olmazsın Hande! Bakın Hande Sarıoğlu güzelliğini neye borçluymuş?

Düzgün fiziği ve cesur pozlarıyla herkesi mest eden Hande Sarıoğlu'nu hiç böyle görmedeniz. Şu zamana kadar birçok estetik operasyonlarından geçen Sarıoğlu'nun bu hallerini görenler şoke oluyor. Meğer tüm güzelliğini estetiğe borçluymuş. Bu kadar da olmaz Hande! İşte Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz hali...

HER ZAMAN OYUNCU OLMAK İSTEMİŞ

19 Eylül 1988 doğumlu olan ve Türk Dili ve Edebiyat Bölümü'nden mezun olan Hande Sarıoğlu, okuduğu bölümden devam etmeyerek oyunculuğa atıldı. İlk deneyimi ise Aşk-ı Memnu dizisinde düğün organizatörü rolü oldu.

kmggfgfffgg.jpg

2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında boy gösteren Sarıoğlu, spor spikerliği yapmaya başladı.

ÇEKTİĞİ VİDEO YÜZÜNDEN İŞİNE SON VERİLMİŞTİ

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video nedeniyle işine son verildiğini açıklamıştı. Bunun üzerine uzun süre sosyal medyada konuşulan Hande Sarıoğlu, kısa süre içerisinde ünlendi ve tanınmaya başlandı.

b56.jpg

Youtube'da iddia yapan Sports Digitale kanalına transfer olan Hande Sarıoğlu, güzelliği ve verdiği pozlarla da konuşulmaya devam ediyor. Fakat sosyal medyada popüler olan son pozu herkesi hayal kırıklığına uğrattı.

ESTETİKSİZ HALİNİ GÖRENLER ŞOKE OLDU

Güzel oyuncunun estetiksiz hallerini görenler şoke oldu. Büyük şaşkınlık yaşayan hayranları, "Hande de estetik güzeli çıktı", "Keşke estetiği abartmasaydın" yorumlarında bulundu.

kmffdfd-20.jpg

Hande Sarıoğlu, takipçilerinin kendisine sürekli olarak yönelttiği estetik sorularına yanıt vermişti. Paylaştığı fotoğrafa çok fazla yorum gelince dayanamayıp bir açıklama yapan ünlü spiker, ''Benim alın ve göz kenarlarımda botox, dudaklarımda dolgu var.'' demişti.

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Hande Lala Sarıoğlu (d. 19 Eylül 1988; Akçakoca, Düzce) Türk sunucu.

19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamladı.

Aşk-ı Memnu dizisinde düğün organizatörü rolünde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı.

2011'de Pasaport adındaki yarışma programında Ümit Erdim ile birlikte sunuculuk yaptı. Daha sonra FOX’ta Kaç Para Kaç programının sunuculuğunu yaptı. Şubat 2016'da TV8 kanalında başlayan Böyle Çok Daha Güzelsin programında Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi ile birlikte jüri üyesi olarak yer aldı.

2017'nin ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da çalışmaya başlayan Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk'te çalışmaya başladı. Emin Çağlar ve Fatih Altaylı'nın yorumculuk yaptığı Spor Saati programını sundu. 2 Aralık 2019'daki programda Altaylı ile tartıştıktan sonra programın sunuculuğunu bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN