Hababam Sınıfı'ndan Muharrem Gürses'in oğlu bakın kim çıktı! Herkes Mali'nin babası zannediyordu: Gerçek oğlu da ünlü çıktı

Hababam Sınıfı'ndan Muharrem Gürses'in oğlu bakın kim çıktı! Herkes Mali'nin babası zannediyordu: Gerçek oğlu da ünlü çıktı

Televizyon dünyasının en sevilen filmlerinden birisi olan Hababam Sınıfı günümüzde de izlenmeye devam ediyor. Hababam Sınıfı filminde 1975 yılında yer alan okul müdürü olarak bilinen usta oyuncu Muharrem Gürses ile ilgili çarpıcı bir detay gerçekliğe kavuştu. Muharrem Gürses'in oğlu da oldukça ünlü biri olduğu öğrenildi. Bakın Muharrem Gürses'in oğlu kimmiş...

HERKES MALİ SANIYORDU BAKIN KİM ÇIKTI!

Televizyon tarihinin en sevilen filmlerinden olan ve birbirinden usta onlarca oyuncunun yer aldığı Hababam Sınıfı filmine dair yeni bir detay keşfedildi. Başrolde yer alan Kemal Sunal, Şener Şen, Münir Özkul ve Tarık Akan gibi usta isimlerin yer aldığı Hababam Sınıfı filmi günümüzde de izlenmeye devam ediliyor.

Türk sinemasının önde gelenlerinden olan Hababam Sınıfı, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ve Hababam Sınıfı Uyanıyor serisinde yer alan usta oyuncu Muharrem Gürses oğlu ile birlikte gündemde yer aldı. Hababam Sınıfı müdürü Muharrem Güreses'in oğlu Seksenler dizisinde parlayan yıldız olduğu ortaya çıktı.

Muharrem Gürses'in oğlu daha öncesinde Mehmet Ali Erbil olduğuna dair iddialar vardı. Fakat iddialar doğru çıkmayarak, oğlu kendisi gibi ünlü oyuncu Atilla Arcan olduğu açıklandı.

rzcuseoztugm0p2stbe3vg.webp

MUHARREM GÜRSESİN OĞLU KİMDİR?

Hababam Sınıfı'nın müdürü Muharrem Güreses'in oğlu ünlü oyuncu Atilla Arcan çıktı. Babasından gelen soy ismi Gürses'i kullanmayan Atilla Arcan, birçok dizi ve filmde kendisini göstermeyi başararak ününe ün katmıştı.

Atilla Arcan'ın televizyon ekranlarında en çok dikkat çeken rollerinden birisi de Süleyman Demirel taklidi olmuştu. Atilla Arcan daha öncesinde yaptığı bir açıklama ile birlikte bir kişinin taklidini yapabilmek için o kişiyi sevmesi gerektiğinin altını çizmişti.

ct-7cxaukael9hd-1.jpg

ATİLLA ARCAN'IN SEKSENLER PERFORMANSI!

Muharrem Gürses'in oğlu Atilla Arcan daha öncesinde ise Seksenler dizisinde rol almıştı. Atilla Arcan'ın en çok sevildiği rollerden birisi olan Seksenler dizisindeki hayat verdiği "Belediye Başkanı Şinasi Selvioğlu" halen ara ara gündemde yerini alır.

Televizyon izleyicilerin sevdiği karaktere hayat veren oyuncu 2015 yılında geçirdiği bir kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiği biliniyor. Cenazesi ise Küçükyalı Mezarlığı'na defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN