Hadise'den eski aşkına olay yorum! 5 ay önce boşanmıştı: Görünmez sandı takipçileri anında yakaladı!

Hadise'den eski aşkına olay yorum! 5 ay önce boşanmıştı: Görünmez sandı takipçileri anında yakaladı!

Mehmet Dinçerler ile 5 ay evli kalan ve Eylül ayında Dinçerlerden boşanan Hadise'nin yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü. Hadise'nin sosyal medya paylaşımının ise bu aşkı ele verdiği iddia edildi.

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda yapılan törenle dünyaevine giren Hadise- Mehmet Dinçerler çifti evliliklerinin henüz birinci yılı dahi dolmadan boşanma kararı almıştı. Ünlü çiftin ayrılık kararı herkesi şaşkına çevirtirken ikili 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanmış ve 5 aylık evliliği 5 dakikada noktalamıştı.

Mehmet Dinçerler ile olan evliliğini noktaladıktan sonra hayatına kimseyi almayan Hadise'nin bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile yeniden birlikte olduğu iddia edildi.

Mynet'in haberine göre; Eylül ayında Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise'nin ismi şimdilerde Fransız kick boks sporcusu ve şampiyonu Cyril Benzaquen ile anılıyor. Hadise ile Cyril Benzaquen arasındaki aşk iddiasını, sosyal medyadaki yorumlar ortaya çıkardı.

"SENİ BÖYLE GÖRMEK İSTİYORUM"

Ünlü şarkıcı, Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile sosyal medya üzerinden yorumlaştı. Hadise, Cyril Benzaquen'e 'Seni böyle görmek istiyorum' yazdı.

1 hadise

Ünlü şarkıcının bu yorumu aşk iddialarını güçlendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN