Hadise'den gündem değiştirecek açıklama: 'Küçük Bir Yol' şarkısında neden ağladığını itiraf etti

Hadise'den gündem değiştirecek açıklama: 'Küçük Bir Yol' şarkısında neden ağladığını itiraf etti

Evliliğinde çalkantılı günler geçiren ve özel hayatıyla ilgili pek çok iddia ortaya atılan Hadise sessizliğini bozdu. ‘Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamayan Hadise dedikodulara son verecek bir açıklama yaptı.

HADİSE'NİN MEHMET DİNÇERLER İLE ARASININ AÇILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Ünlü sanatçı Hadise’nin iş insanı Mehmet Dinçerler’le olan evliliğinin kötü gittiği iddia edilmişti. Sanatçının geçtiğimiz günlerde sahnede 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamaması ise dedikoduları daha da artırmıştı. Hadise Kadıköy’de çıktığı sahnede iddialara yanıt verdi.

hadise-esi.jpg

HADİSE İÇİN HEM AYRILIK HEM DE HAMİLELİK İDDİALARI GÜNDEMDE

Son dönemde boşanma ve hamilelik iddialarıyla gündemde olan ünlü sanatçının Mehmet Dinçerler ile evliliğinde kriz olduğu iddia edilmişti. İzmir'de verdiği konser sırasında 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamayan Hadise, sahneye çıktığı Kadıköy’de 'Küçük Bir Yol' şarkısı sırasında neden ağladığını şöyle açıkladı:

Küçük bir ameliyat geçirmiştim, Sahnedeydim. Gününü de hatırlıyorum. Şarkı geldi, kulaklığı taktım ve şarkıyı dinledim. Ve ağladım, anında ağladım. Bu şarkı o kadar çok insanın kalbine dokunacak ki! Ve beni hâlâ mahvediyor bu şarkı!

hadise-neden-agladi.jpg

ŞARKIYI ESKİ SEVGİLİSİ İÇİN Mİ YAZDI?

Hadise’nin 'Küçük Bir Yol' şarkısını eski sevgilisi Kaan Yıldırım için yazdığı iddia edilmişti. Sanatçının bu şarkıda ağlaması ise bardağı taşıran son damla olmuştu. Bu olayın ardından eşi Mehmet Dinçerler'in evlilik yüzüğümü çıkarması ise ikiliyi ayrılık noktasına getirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN