Hadise'den peş peşe atak! Ebru Gündeş'e bakın ne yaptı? "Reza intikamı"

Hadise'den peş peşe atak! Ebru Gündeş'e bakın ne yaptı? "Reza intikamı"

Hakkında çıkan yasak aşk iddialarından dolayı kötü günler yaşayan Hadise, bu defa Reza Zarrab'ın eski eşi Ebru Gündeş'e hamle yaptı. Çıkan haberler için "Canlarına okuyacağım" diyen Hadise'den peş peşe ataklar gelmeye başladı. Bakın Ebru Gündeş'e ne yaptı?

Reza Zarrab olayıyla tekrardan gündeme gelen Hadise, bu defa sessizliğini bozdu. Çıkan haberler için hukuki yollara başvuran ünlü şarkıcıdan bir hamle daha geldi. Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile anılan Hadise'den Gündeş'e sosyal medyadan bir hamle geldi.

hadiseebrugundes.jpg

HADİSE'DEN EBRU GÜNDEŞ'E HAMLE

Ebru Gündeş ünlü dinleme uygulamasından 2022 yılında dinlenme raporunu paylaştı. Hadise ise bu paylaşımdan kısa bir süre sonra bir paylaşım yaptı. En çok dinlenen şarkısını yayınlayan Hadise herkesi şaşırttı.

ebru.jpg

İKİLİDEN PEŞ PEŞE PAYLAŞIM

Gündeş, 2022 yılında 168 ülkede 122.3 milyon dinlenme alırken, Hadise ise 177 ülkede 103,3 milyon kez dinlendi.

hadisesarki.jpg

Bu paylaşımları görenler "Soğuk savaş başladı" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN