Hadise'den 'Reza Zarrab' tepkisi: Canına okuyacağım

Hadise'den 'Reza Zarrab' tepkisi: Canına okuyacağım

Hadise'nin hakkında çıkan haberlere ilişkin "Hepsinin canına okuyacağım" dediği öğrenildi. Reza Zarrab dosyasıyla tekrardan gündeme gelen Hadise bakın neler demiş?

Söylemezsem Olmaz programında Hadise hakkında ortaya atılan iddialara sonrasında Hadise suç duyurusunda bulunmuştu. Reza Zarrab ile hakkında çıkan aşk iddialarına ünlü şarkıcıya ilişkin çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı.

0c7c5f3f6629470ba1c1c4187ef5df9a.jpg

HADİSE'DEN GÖZDAĞI

Hadise hakkında çıkan haberlere ilişkin tazminat davası açan şarkıcının avukatı Feyza Altun, "Ünlü ya da ünsüz, bir kadının tüm toplum önünde maruz bırakıldığı bu şiddet, ne tarafımdan ne de kanunun koruduğu değerler açısından kabul edilebilir" demişti.

"CANINA OKUYACAĞIM"

Yine iddialara göre ünlü şarkıcı çevresindekilere "Benimle uğraşanların hepsinin canına okuyacağım, bir daha adımı bile anamayacaklar" dediği iddia edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN