Hadise'den o habere dava! Zarrab yüzünden işinden olmuştu

Hadise'den o habere dava! Zarrab yüzünden işinden olmuştu

Adı Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarına karışan Hadise'nin başı dertte. Ebru Gündeş'in eşiyle yaşadığı aşk yüzünden sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Hadise, Zarrab yüzünden milyonluk işinden oldu. ABD'li yetkililerin devreye girmesiyle yasak aşk uluslararası soruna evrildi... İşte detaylar.

Geçen yıllarda magazine bomba gibi düşen yasak aşk iddialarıyla kötü günler yaşayan Hadise, Reza Zarrab olayından bir türlü sıyrılamadı. Mehmet Dinçerler'den boşandıktan sonra tekrardan yasak aşk dosyası gündeme gelen Hadise, bu kez işinden de oldu.

hadise1.jpg

HADİSE BU KEZ KAYBETTİ! YASAK AŞK BAŞINA DERT AÇTI

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile yaşadığı aşkla magazine bomba gibi düşen Hadise'nin başı beladan kurtulmuyor.

konser.jpg

Dinçerler'den boşandıktan sonra çok sayıda markanın yüzü olan ve 2022 yılının en çok kazanan ünlüleri arasında giren Hadise, bu kez umduğunu bulamadı.

hadise.jpg

GEÇMİŞİ PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Geçmişi peşini bırakmayan ünlü şarkıcının dünyaca ünlü bir içecek markasının yüzü olması bekleniyordu. Fakat Hadise, aradığını bulamadı. Reza Zarrab aşkı işine de bulaştı.

ebrugundes.jpg

ZARRAB GEÇMİŞİ MİLYONLARA MAL OLDU

İddialara göre; Hadise'nin Zarrab ile olan yasak aşkını duyan dünyaca ünlü bir içecek markası anlaşmadan vazgeçti.

hadisedekolte.jpg

ABD'li yetkilileri harekete geçiren Zarrab olayı sonrası Hadise'yi milyonluk reklamdan etti.

Çıkan iddialar sonrasında Hadise'nin avukatından açıklama geldi. Takvim'in ortaya attığı haberin asılsız olduğunu belirterek hukuki sürecin başlatılacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN