Hakan Ural'dan Tarkan'a mehter marşlı tepki

Hakan Ural'dan Tarkan'a mehter marşlı tepki

Hakan Ural, megastar Tarkan'ın son günlerde gündemden düşmeyen 'Geççek' isimli şarkısına ilginç bir tepki verdi. Ural, sunuculuk yaptığı programda "Bu memleketi, vatanı ve insanlarını seven herkese gelsin" diyerek mehter marşı çaldırdı.

Megastar Tarkan'ın 'Geççek' isimli son şarkısı, Türkiye'nin gündemine oturdu. Son 24 saatte dünyada 2. en çok izlenen, beğenilerde ise birinci olmayı başaran Megastar'ın şarkısına Hakan Ural'dan ilginç bir tepki geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta'nın sunucularından Hakan Ural, 18 Şubat Cuma tarihinde yayınlanan programının sonunda "Bu memleketi, vatanı ve insanlarını seven herkese gelsin" diyerek mehter marşı çaldırdı.

Geççek şarkısının sözleri ve klibi yayımlandıktan bir süre sonra Twitter’da gündem olmuş, sosyal medyada söz konusu şarkı için "Tarkan milyonlara tercüman olmuş" yorumu yapılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN