Fazıl Say'dan Tarkan'a 'Geççek' desteği

Fazıl Say'dan Tarkan'a 'Geççek' desteği

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı nedeniyle başlayan tartışmalar sonrası sosyal medya hesabından "Tarkan’ı isyanında haklı buluyorum, bence, çok iyi etmiş hissettiklerini şarkıya dökerek" diyerek Tarkan'a destek verdi.

Tarkan'ın dün yayınladığı 'Geççek' şarkısı kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenmişti. Sosyal medyanın gündemine oturan şarkıyı muhalifler coşkuyla karşılarken, iktidar yanlısı hesaplardan ‘cevap’ gelmişti.

İçinde, ”Geççek geççek elbet bu da geççek / Gör bak umudun gününü gün etçek / Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman / O çiçekten günler çok yakın inan / Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek / Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek” sözleri geçen şarkıyla ilgili yüz binlerce tweet atılmıştı.

FAZIL SAY'DAN TARKAN'A DESTEK

Yorum yapan isimlere dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say da katıldı. Tarkan’ı haklı bulduğunu ifade eden Say, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Tarkan’ı isyanında haklı buluyorum, bence, çok iyi etmiş hissettiklerini şarkıya dökerek. Pop müziğin Megastarı, ülkesine, halkına sahip çıkan sözleri sağolsun içinden geldiğince dökmüş. Milyonlarca genç insanımıza bu ülkede güzel ve umut dolu bir gelecek hazırlamalıyız. Devam."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN