Tarkan'ın şarkısına Selda Bağcan'dan yorum

Tarkan'ın şarkısına Selda Bağcan'dan yorum

Megastar Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek, dün akşam yayınlanmış ve sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Tarkan'ın yeni şarkısına bir yorum da Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Selda Bağcan'dan geldi. Tarkan'a destek olan Bağcan, "Nihayet kükredin" ifadelerini kullandı.

Son albümünü 2017 yılında yayınlayan başarılı şarkıcı Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek, dün akşam yayınlandı. YouTube üzerinden yayınlanan şarkının klibi 6 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Şarkısında politik mesaj verdiği söylenen Tarkan'a tepkilerin yanı sıra destekler de gelmeye devam ediyor.

"NİHAYET KÜKREDİN"

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Selda Bağcan da Tarkan'a destek veren isimler arasında yer aldı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bağcan, "Helalsin Tarkan! Nihayet kükredim" ifadelerini kullandı.

Tarkan'a Gülşen, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Onur Akın, İlyas Salman ve Sibel Can gibi ünlü isimlerden de destek geldi.

tarkan-in-yeni-sarkisi-geccek-e-bir-yorum-da-14743266-4825-m.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN