Gülben Ergen'den Tarkan'a destek: Beğeneni, eleştireni, hepsi haftaya ezberlemiş olur

Gülben Ergen'den Tarkan'a destek: Beğeneni, eleştireni, hepsi haftaya ezberlemiş olur

Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek', gündemden düşmüyor. Son olarak şarkıcı Gülben Ergen de Tarkan'a destek veren isimler arasına katıldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ergen, "Özetle herkes Tarkan’ı ve müziğini konuşuyor. Üretim ve müzik konuşuluyor" ifadelerini kullandı.

Megastar Tarkan'ın uzun süredir merakla beklenen şarkısı 'Geççek' 17 Şubat Perşembe akşamı saat 21.00'de ilk defa yayımlandı. YouTube'da paylaşılan şarkının sözleri ve klibi, yayınlandığı andan itibaren uzun süre Twitter'da gündem oldu.

Birçok kullanıcı, şarkıda yer alan sözlerin politik anlamlar taşıdığını düşündüklerini belirtti. 'Geççek' aralarındaa siyasi ve ünlü isimlerin de olduğu birçok kişiden tam not aldı.

GÜLBEN ERGEN'DEN TARKAN'A DESTEK

Şarkı, gündemdeki yerini korurken konuyla ilgili bir paylaşım da şarkıcı Gülben Ergen'den geldi. Sosyal medya hesabından #Geççek etiketiyle bir paylaşımda bulunan Ergen, şu ifadeleri kullandı:

"Özetle herkes Tarkan'ı ve müziğini konuşuyor. Üretim ve müzik konuşuluyor. Beğeneni, eleştireni hepsi haftaya ezberlemiş olur. #Geççek yolu açık olsun. #TarkanGeççek"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN