Tarkan 'Geççek' şarkısı ile ilgili ilk kez konuştu: Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmak istedim

'Megastar' lakaplı sanatçı Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' dün akşam dinleyicileriyle buluştu. Kısa süre içerisinde sözleriyle dikkat çeken şarkı, sosyal medyada da gündem oldu. 'Siyasi mesaj veriyor' iddiaları yöneltilen 'Geççek' şarkısıyla ilgili ilk kez konuşan Tarkan, ''Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. 'Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım' dedim. Belki bu şarkı biraz moral verir, umut olur diye düşündüm'' dedi.

Tarkan'ın yeni şarkısı 'Geççek' klibi ve sözleri nedeniyle kısa süre içerisinde gündeme oturdu. Şarkı sosyal medyada bazı kesim tarafından eleştirilirken, kimileri tarafından 'umutlandırdın, teşekkürler Tarkan' yorumu aldı.

“Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek / Her şeyin sonu var, bu çile de bitçek / Oh oh zilleri takıp oynıycaz o zaman” gibi dizeler içeren şarkının kilibi Türkiye için kırılması zor bir rekorun da sahibi oldu. Şarkı, kısa sürede 3 milyon kez izlendi ve bu sayı sürekli artıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Tarkan'ın şarkısını Twitter hesabından paylaşanlar arasına katıldı. Akşener'in şarkıyı "Çoğu gitti. Az kaldı" sözleriyle paylaşması dikkat çekti.

Söz ve müziği Tarkan’a, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait şarkı sadece sosyal medyada değil dün akşamın siyasi tartışma programlarının da konusuydu. İktidara yakın bazı gazeteciler "Şarkıyı CHP sipariş etti" iddiasında bulundu.

''HEPİMİZE İYİ GELECEK BİR ŞARKI YAZMALIYIM' DEDİM''

Eleştirilerin ardından Tarkan, "Geççek"in hangi duygularla kaleme aldığını açıkladı. Radyocu Mehmet Gezegen, Tarkan'ın açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı. Gezegen paylaşımında şunları kaydetti:

“Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. “Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek”.

'Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım' dedim. Belki bu şarkı bizi biraz teselli eder, bize moral verir, umut olur diye düşündüm. Dilerim ki “Geççek” yüzünüzde bir gülümsemeye vesile olur ve hepimize iyi gelir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (34)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
34 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN