Haldun Dormen Çukur dizisine konuk oyuncu olarak katıldı

Haldun Dormen Çukur dizisine konuk oyuncu olarak katıldı

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran Çukur dizisine usta tiyatrocu Haldun Dormen konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Sezon finaline 6 gün kala peş peşe sürprizler yapan Çukur dizisi, pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen'i konuk edecek.

ŞANAR KARAKTERİNİ OYNAYACAK

Pazartesi akşamlarının zirvesindeki dizi Çukur'un 28'inci bölümünde ekran başındakiler büyük bir sürprizle karşılaşacak. Usta oyuncu Haldun Dormen, diziye konuk oyuncu olarak katılacak. Eskilerin ünlü sihirbazı Şanar karakteriyle izleyici karşısına çıkacak duayen ismin yolu, Rıza Kocaoğlu'nun hayat verdiği Aliço ile kesişecek.

18-05/05/haldun-dormen-cukur-dizisine-konuk-oyuncu-olarak-10820541_3917_m.jpg

Hale'nin verdiği bilgilerle geçmişin perdesini aralayan Aliço ile Şanar'ın sahneleri izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. Haldun Dormen'in yıllar sonra Çukur ile televizyona döndüğü bölüm, dizinin unutulmaz anları arasında yer edinecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN