Hamam böceğini tir tir titreden bitki! Evinize koyun gerisine karışmayın... Garantili en basit yöntem

Hamam böceğini tir tir titreden bitki! Evinize koyun gerisine karışmayın... Garantili en basit yöntem

Hamam böcekleri, belirli kokulardan ve ortamlardan korkabilmektedirler. Evinizde böceklerden korunmak ve onları uzaklaştırmak istiyorsanız, bazı doğal kovucular ile hamam böceklerine müdahale edebilirsiniz. Evinizde o bitkilerden biri bile varsa şanslısınız. Aşağıda bahsedeceğimiz bitkiler adeta hamam böceklerinin korkulu rüyası

Hamam böcekleri, belirli kokulardan ve ortamlardan korkabilmektedirler. Eğer evinizde böceklerden korunmak ve onları uzaklaştırmak istiyorsanız, bazı doğal kovucular ile hamam böceği sorunundan anında kurtulabilirsiniz. Özellikle o bitki hamam böceklerinin korkulu rüyası

Özellikle hamam böceklerinin kokuları hoş karşılamadığı bitki özlerinden yararlanabilirsiniz. Lavanta, nane, karanfil veya okliptüs gibi bitki özlerini su ile seyrelterek elde edilen karışımı bir sprey şişesine doldurun. Sonra bu karışımı fanların içine püskürtmek, böcekleri uzaklaştırmak için etkili olabilir.

hamam-bocekleri-aa-1753583.jpg

LİMON SUYU EN BÜYÜK KOVUCULARDAN

Limon suyu da doğal bir böcek kovucu olarak kullanılabilir. Limonu su ile seyrelterek elde elde ettiğiniz suyu hamam böceklerinin çıktığı alanlara dökerseniz böcekleri rahatsız edebilir ve uzaklaştırabilir.

Ayrıca hamam böcekle kuruluğun olduğu ortamlardan hoşlanmazlar. Evinizi düzenli olarak temizleyip nemli alanlar bırakmamaya dikkat edin.

650x344-feslegenin-faydalari-nelerdir-neye-iyi-gelir-feslegen-nerelerde-kullanilir-1588776540742.jpg

BU ÜRÜNLERİ EVİNİZDEN EKSİK ETMEYİN

Bahçenizde veya evinizin çevresinde doğal böcek kovucu bitkileri yetiştirmek de etkili olabilir. Nane, fesleğen, lavanta, biberiye ve fındıkotu gibi bitkiler, böcekleri uzaklaştıran kokulara sahip olabilir.

Hamam böcekleri karanlık ve nemli ortamlardan hoşlanırlar, bu nedenle bu doğal kovucu yöntemleri düzenli olarak kullanmalısınız. Eğer böcek sorunu büyük ve kontrol altına alınmayacak haldeyse profesyonel böcek hizmetlerinden destek alın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN