Hande Erçel ailesinden Kerem Bürsin tepkisi! O yorumu enişteyi kızdırdı "Aileye giremez"

Hande Erçel ailesinden Kerem Bürsin tepkisi! O yorumu enişteyi kızdırdı "Aileye giremez"

Barıştıkları iddia edilen Kerem Bürsin-Hande Erçel cephesinden şaşırtan bir hamle geldi. Geçen günlerde Hande Erçel'in yeğeni Mavi için görüşen Kerem Bürsin, yaptığı açıklamayla aileyi kızdı. Bakın Hande Erçel'in eniştesi ne yaptı?

Bir süre aşk yaşayan ve ayrılma kararı alan Hande Erçel- Kerem Bürsin yıllar sonra tekrardan biraraya geldi. Barıştıkları iddia edilen eski sevgililer henüz bir açıklama yapmazken, Kerem Bürsin'in Hande Erçel'in yeğeni Mavi hakkında yaptığı yorum eniştesini kızdırdı. Enişte Caner Yıldırım bakın Kerem Bürsin'e ne yaptı?

handercelkerem.jpeg

HANDE ERÇEL'İN ENİŞTESİNDEN ŞAŞIRTAN TEPKİ

Kanser tedavisi gören minik Mavi herkesi derinden üzmüştü. Erçel ailesi ise bu konunun gündeme gelmesinden rahatsız olduklarını belirterek herhangi bir paylaşım yapılmasını istememişti.

keremhande.jpg

Tedavisi devam eden Mavi için oyunu Kerem Bürsin de bir açıklama yapmıştı. Eski sevgilisi Hande Erçel'i yalnız bırakmayan Bürsin, çıkan haberlere ilişkin "Hassasiyet" uyarısında bulunmuştu.

mavi.jpg

KEREM BÜRSİN'İN YORUMU KIZDIRDI İDDİASI

Bürsin'in yaptı açıklama Erçel ailesini kızdırdı. Hande Erçel'in eniştesi Caner Yıldırım Kerem Bürsin'i takipten çıkardı.

thebursin.jpg

Görenler ise gözlerine inanamadı. İddialara göre Yıldırım'ın kızı Mavi hakkında yorum yapan Bürsin'e kızdığı ve bundan dolayı sildiği söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN