Hande Erçel yalıya alınmadı! Sabancıların müstakbel geliniydi

Hande Erçel yalıya alınmadı! Sabancıların müstakbel geliniydi

Hakan Sabancı ile yılın aşkına imza atan oyuncu Hande Erçel, Sabancılar'ın yalısına yakın tura çıktı. Boğaz turu yapan Erçel'in sevgilisi Hakan Sabancı'nın ailesine ait yalının yakınında olduğu gözlerden kaçmadı. Görenler "Hande yalıya alınmamış" yorumları yaptı.

Uzun zamandır adı Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan Hande Erçel, sonunda aşkın itiraf etti. İkili Paris'e giderken görüntülendi. El ele yakalanan aşıklar artık aşkını gizlemiyor. Yılın aşk bombasına imza atan Hande Erçel, bu kez sevgilisinin ailesini yakın radara aldı. Tekne turu yapan Erçel'in Sabancılar yalısına yakın olması gözlerden kaçmadı. Yalıya neden girmediği ise merak konusu oldu.

HANDE, SABANCI KEŞFİNDE

Hakan Sabancı ile yeni bir aşka başlayan Hande Erçel'in son fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

ercel.jpg

İstanbul Boğazı'nda tekne turuna çıkan ünlü oyuncu bu anlarını sosyal medyasından paylaştı.

handeercelhacisabanci.jpg

MİZAH KONUSU OLDU

Ünlü ismin bu fotoğrafları mizah konusu oldu.

handeercel.jpg

Erçel'in yalıların çok olduğu bir yerde tekne turunda olduğunu görenler "Yalıya alınmamış", "Arzu Sabancı tekne turu yaptırmış", "Yalıya giremeyince ben" şeklinde yorumlar yazdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN