Hangi burçlar çıkarcı değildir? İşte çıkar için değil iyilik için yardım eden burçlar

Hangi burçlar çıkarcı değildir? İşte çıkar için değil iyilik için yardım eden burçlar

Herkesin ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının önüne koymak çok zor olduğundan, birinin gerçekten özverili olması nadirdir. Çoğu zaman, özverili insanların yaşamda daha yüksek bir çağrısı veya güçlü bir amacı vardır. Dünyayı herkes için daha iyi hale getirmek isteyen bir insancıl olabilirler veya insanlara bire bir yardım etmeye güçlü bir ihtiyaçları olabilir.

Bencil olmayan burçlardan biri olduğunuzda, bundan faydalanmak kolaydır ve bazı insanlar için, diğerlerinin yanlarına ne kadar izin vereceğinizin bir testi haline gelir. Canlandırıcı bir burç, sizi evrendeki en uzlaşmacı kişi haline getirebilir, ancak saf ve kolayca aldatılan biri olarak ün kazanabilirsiniz.

Ne kadar özverili olursanız olun, yine de kendiniz için ayağa kalkmanız gerekir. Birine hayır demek, tüm bencilliğinizi ortadan kaldırmaz.

Bencil insanlar, bencil olmayan bir kişiden bir şeyler talep etmekte sorun yaşamazlar. Ve özverili insanlar, diğer herkes için geriye doğru eğilmekle o kadar meşgul olma eğilimindedirler ki, kendilerine bakmayı unuturlar.

yardim.jpg

BALIK BURÇLARI BAŞKALARI İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAKTAN BÜYÜK BİR ZEVK DUYARLAR

Eller aşağı, Balık, Zodyak'taki en özverili işarettir. Balık, başkaları için bir şeyler yapmaktan memnuniyet duyar, ancak insanlar için geriye doğru eğilerek, Balıklar kendilerini tehlikeye atma eğilimindedir. Herhangi bir teşekkür veya ödül almasalar bile, başka birine yardım etmek için her şeyi bırakan insanlardır.

Özellikle hayır demeleri zor olduğu için, sıklıkla bunlardan yararlanılır . Balıklar bencil olmadığı için yakıldı ve muhtemelen tekrar yanacak, ama bu onları durdurmaz. Her zaman evet diyecekler ve her zaman bir başkasına yardım etmek için kendilerini hazır hale getirecekler.

yardimlasan.jpg

YENGEÇ BURÇLARI KENDİLERİNE ZAMAN AYIRMAKTANSA BAŞKALARI İÇİN KOŞTURURLAR

Yengeçler de son derece özverilidir. Kendilerine bir dakika ayırmaktansa tüm dünyayı rahatlatmayı tercih ederler. Yengeçler sevdiklerinin yükünü üstlenirler; sorunları hakkında endişelenirler ve onları çözmek için her türlü çabayı gösterirler. Sorunu olan kişiden daha çok umursuyormuş gibi görünebilirler.

İronik olan şu ki, Yengeçler özveriliklerini bir sorun olarak görmezler, bu sadece kim olduklarının bir parçasıdır ve başkaları için ne kadar çok şey yapmaya istekli olduklarından gurur duyarlar. Başkalarını memnun etmeye çalışmanın yanlış bir şey olmadığına inanırlar. Yengeçler , başkalarını kendinizden çok önemsediğinizde bunun bir sorun olabileceğinin farkında değiller .

yardimlasma.jpg

HAYATINIZ BOYUNCA OĞLAKLARA GÜVENEBİLİRSİNİZ

Bir Oğlak için özverileri, güvenilirlikleri ve güvenilirlikleriyle iyi bir uyum içindedir. İhtiyacın olduğunu bilmesen bile, ihtiyacın olduğunda sana yardım etmesi için her zaman bir Oğlak'a güvenebilirsin . Ancak, yeteneklerinin dışında bir şey varsa, bunu size söyleyeceklerdir. Kimseye boş umut vermek istemiyorlar.

Size yardım edebilirlerse, yapacaklardır. Oğlaklar hayatlarını başkalarına uyum sağlamak için ayarlama eğilimindedir. Başkaları için (kendileri için değil) neyin iyi olacağını düşünerek planları yapanlar onlar. Bir şeyin doğru yapılmasını istiyorsanız, Oğlak burcuna yaptırın çünkü onlara güvenebileceğinizi biliyorsunuz.

yardimsever.jpg

TERAZİLER BAŞKALARINI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMAKTAN NEFRET EDERLER

Teraziler, diğer insanların hayal kırıklığına uğramasından nefret eder, bu yüzden diğer insanlarla iyi durumda olmak için kendi ihtiyaçlarından vazgeçmek de dahil olmak üzere her şeyi yaparlar. Mesele şu ki, Terazi başkaları için bir savunucu olmak ve sanki kimse olmayacakmış gibi göründüğünde onlar için savaşmak istiyor.

Terazi, mazlum için ayağa kalkmaya gelince bencil değildir. Kendilerini kurtarmadıklarını veya kaybettiklerini düşündükleri saygıyı geri kazanmadıklarını düşündüklerinde kendilerini çok rahatsız hissederler. Teraziler, onları incitse bile sözlerini tutarlar.

yardimlasmak.jpg

MÜKEMMELİYETÇİ BAŞAKLAR AYNI ZAMANDA SON DERECE ÖZVERİLİDİR

Evet, Başaklar mükemmeliyetçi dürtülere sahip olma eğilimindedir , ancak bu onların özverili olmadıkları anlamına gelmez. Gerçek şu ki, bir Başak'ın ihtiyacı olan bir arkadaşı veya aile üyesi varsa, onlar her zaman onların yanındadır. En azından iyi işlerinin tanınmasını istemelerine rağmen, karşılığında nadiren bir şey isterler.

Başaklar, sevdiklerinin yardıma ihtiyaç duyabilecekleri sorunlardan, hatalardan veya kırılan eşyalardan kendilerini sorumlu hissederler, tıpkı kendileriyle hiçbir ilgisi olmasa bile her şeyi düzeltmek zorunda hissettikleri gibi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN