Hayranları delirecek... Çukur dizisi yeni sezon mu geliyor?

Hayranları delirecek... Çukur dizisi yeni sezon mu geliyor?

Televizyon ekranlarının unutulmaz dizisi Çukur tekrardan ekranlara mı dönüyor? soruları gündeme damgasını vurdu. bir dönemin efsane dizisi Çukur, yeni yeni sezon ne zaman başlıyor? Çukur hangi kanalda yayınlanacak? Çukur tekrar mı başlıyor? İşte detaylar...

2017 yılında ekranlara gelen Çukur dizisi kısa sürede en çok izlenen dizi haline gelip fenomen olmuştu. Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen dizi 2021 yılında beklenmedik bir karar üzerine final yaptı. Reytingleri iyi olan Çukur dizisinin daha 1-2 sezon gitesi hedeflenirken bu haber izleyenleri üzdü. Fakat pandemi süreci çekimleri zorlu hale getirirken bundan etkilenenler arasında Çukur'da yer aldı.

Çukur dizisinin başrollerine Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deni, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şenay Gürler, Erkan Kolçak Köstendil ve Öner Erkan gibi isimler yer alıyordu. 4 sezon devam eden diziden ayrılan birçok isim olduğu gibi dahil olanlarda oldu. Bunun üzerine izleyicilerle paylaşılan yeni haber üzerine Çukur'un yeni sezonda tekrardan ekranlarda olması bekleniyor. Peki, Çukur ne zaman başlayacak, hangi günler olacak, hangi kanal da yayınlanacak?

Çukur tekrar mı başlıyor?

ÇUKUR TEKRAR MI BAŞLIYOR?

Son dönemlerin en çok tercih edilen dijital platformlarında olan Disney Plus Çukur dizisine ev sahipliği yapılacağı konuşulmaya başlandı. Hali hazırda Aras Bulut İynemli, Disney Plus’ın Atatürk isimli dizisi için kolları sıvarken Çukur içinde çalışmaların başlaması an meselesi. Disney’in bu projenin ardından İynemli ile Çukur’un yeni sezonu için anlaşmaya varacağı iddia ediliyor.

Efsane dizinin yeni bölümleri 2023 yılında yayınlanması hedeflenirken yeni sezon için senaryo çalışmalarının başladığı haberler arasında yer aldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN