Her Derde Deva Çözüm Üreten Bu Ürün İle Parlak Ve Temiz Çamaşırlara Kavuşmak Hayal Değil!

Her Derde Deva Çözüm Üreten Bu Ürün İle Parlak Ve Temiz Çamaşırlara Kavuşmak Hayal Değil!

Biz kadınları en çok yoran işlerden biri de çamaşırlar. Çoğu zaman makinede yıkadığımız çamaşırlar ya lekesi çıkmamış oluyor yada yıkanmasına rağmen kötü ve bayat kokuyor. Peki bu durumlarla nasıl baş edebiliriz?

Şaşırtıcı derecede iyi çalışan, ancak çok az kişinin bildiği veya günlük hayatta uyguladığı denenmiş ve gerçek bir numara. Çamaşırlarınızı bu doğal ürünle birlikte yıkarsanız, çamaşır makinenizden taze, tatlı kokulu ve yumuşak çamaşırlar alacağınız garanti!

Bu ipucunun en güzel yanı, sadece çamaşırlarınızı değil, çamaşır makinenizi de aynı şekilde temizlemesidir!

basliksiz-5.jpg

SİRKE HER DERDİN İLACI

Normal çamaşır deterjanınızı çamaşır makinesine dökün ve bir miktar sirke ekleyin. Bu, normal deterjanın etkinliğini artıracaktır. Biraz daha güçlü bir şeye mi ihtiyacınız var? 125 mililitre sirke ve su karışımında giysilerinizi iyice ıslatın. Ve işte : Temiz, sirke kokusu olmayan çamaşırlarınızın keyfini çıkarın!

1. TER VE DEODORANT LEKELERİ

Koltuk altlarında normal deterjanla çıkaramayacağınız renk değişimleri olduğu için bir süre sonra kıyafetleri atmak zorunda kalabilirsiniz. Sirke bu durumda kurtarıcınız olacak.

2. YUMUŞATICI

Çamaşır makinenizin yumuşatıcı kısmına biraz beyaz sirke dökün. Çamaşırlarınızı inanılmaz derecede yumuşak yapar ve çevreye zarar vermez.

3. KUMAŞLARINIZIN RENGİNİ KORUYUN

Giysinizi makineye koymadan önce yaklaşık 125 mililitre sirke ile ıslatın. Bu, renklerin solmasına karşı yardımcı olacak ve kumaştan fazla sabunu çıkaracaktır.

basliksiz-7.jpg

4. İNATÇI SERT LEKELER

Bir kovayı suyla doldurun ve bir bardak sirke ekleyin. Kalıcı lekeli giysilerin yaklaşık bir saat kadar ıslanmasına izin verin. Daha sonra, normal çamaşır yıkama döngünüze dahil edin.

5. STATİK YÜKLÜ GİYSİLER

Yün kazaklar ve polar battaniyeler güzel olabilir, ancak çoğu zaman statik olarak yüklenirler. Bunları yıkarken sirke kullanmak sorundan kısa sürede kurtaracaktır.

6. SABUN KÖPÜĞÜ VE DİĞER KALINTILAR

Özellikle sıvı deterjan yerine toz tercih edildiğinde, yıkama sonrasında çamaşırlarınızda sabun köpüğü veya başka kirlilikler kalabilir. Bu, hassas ciltlerde çok fazla cilt tahrişine neden olabilir. Normal çamaşır döngünüze 125 mililitre sirke eklemek bu tahrişlerden kurtulmanıza yardımcı olacaktır!

camasirlarda-sirke-kullanimi-giysileri-beyazlatmak-parlatmak.jpg

7. SUYA BIRAKIN, ISLANMASINA İZİN VERİN, ISLANMASINA İZİN VERİN

Mayolar, el bezleri ve havlular genellikle bir süre sonra 'yağlı' hissetmeye başlar. Bunları 60 mililitre sirke ve suyla bir kovaya batırın ve ardından çamaşır makinesine atın. Pırıl pırıl ve temiz çıkacaklar!

8. SİGARA KOKUSU

Kapalı alanda sigara içiyor musunuz? Veya başkalarının içeride sigara içtiği bir yere gittiniz mi? Bu, özellikle tedavi edilmediğinde kıyafetlerinizin kötü kokmasına neden olur! Beyaz sirke sigara kokusunu etkisiz hale getirecek! Ve bu aynı zamanda perdeler için de geçerlidir!

9. HAYVAN KILI

Giysilerinizin çıkarılması zor hayvan tüyleriyle kaplanması her zaman zor bir hikayedir. Muhtemelen şimdiye kadar tahmin edebileceğiniz hile, çamaşırlarınızı makinenizde yıkamak ve içine biraz sirke koymaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN