Hiranur Vakfı'ndaki istismar Aleyna Tilki'ye patladı! Çirkin benzetmeye dava açıyor

Hiranur Vakfı'ndaki istismar Aleyna Tilki'ye patladı! Çirkin benzetmeye dava açıyor

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, kendisine yönelik yapılan bir yorum karşısında sessizliği bozdu. Sürekli hedeflerin odağında olan Tilki, kendisine gelen Hiranur Vakfı üzerine bir yoruma karşı dava yoluna gidiyor. Bakın Aleyna Tilki'ye nasıl bir benzetme yapıldı?

Hiranur Vakfı'nda yapılan çocuk gelin olayı Türkiye gündemini sarsarken, ünlü sanatçılardan da tepkiler çığ gibi büyüdü. Aleyna Tilki'ye ise şaşırtan bir benzetme yapıldı. Yaşından dolayı paylaşımları hedef gösterilen Tilki'ye bu defa gelen ağır bir yorum şarkıcıyı çıldırttı. Bakın o yorumlara karşı ne yazdı?

depophotos-16384891.jpg

HİRANUR VAKFI ÜZERİNE ELEŞTİRİ

Yaşanan çocuk istismarı sonrası çok sayıda tepkinin yaşandığı olayda Aleyna Tilki de nasibi aldı. Küçük yaştan beri sahnelerde olan şarkıcıya bir takipçisi 'Meze' benzetmesi yaptı.

tilki.jpg

ALEYNA TİLKİ'YE ÇİRKİN BENZETME

Hiranur Vakfı'nda yaşana çocuk istismarını savunan bir kullanıcı Aleyna Tilki üzerinden benzetme yaptı. Bekir Tiryaki isimi kullanıcı Tilki için, " "15 yaşındaki Aleyna Tilki yarı açık sarhoş masasına meze olunca sanat. 18 yaşındaki hafız evlenip yuva kurunca çocuk" yorumunda bulundu.

aley.jpg

"HEPİNİZ POTANSİYEL SUÇLUSUNUZ"

Bu yorum karşısında Aleyna Tilki ise dava açacağını belirterek, "15 yaşımdaki halime meze diyebilecek kadar vicdansız ve her sakallının masum olduğunu savunacak kadar eğitimsizsiniz… O yavrunun başına neler geldiği ortada. Konuyu nasıl başka bir çocukluk hikayesiyle çarpıtmaya çalışırsınız? Hepiniz potansiyel suçlusunuz. Hepinize dava açıcam." yanıtını verdi.

aleynatilki.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN